Liga Campionilor - meciurile din optimi

Ultima actualizare:

    Liga Campionilor - meciurile din optimi. Messi a fost decisiv pentru Barcelona
Liga Campionilor - meciurile din optimi. Messi a fost decisiv pentru Barcelona

La mijlocul acestei săptămâni, marţi şi miercuri, Liga Campionilor a programat ultimele patru meciuri din returul optimilor de finală. Echipele calificate în sferturile Ligii Campionilor sunt Real Madrid, Bayern Munchen, Paris Saint-Germain, FC Porto, AS Monaco, Atletico Madrid, FC Barcelona şi Juventus. Tragerea la sorţi va avea loc vineri, de la ora 13.00.

Liga Campionilor - meciurile din optimi. Monaco şi Atletico, calificări dramatice

Marţi seară, echipa franceză AS Monaco a primit pe teren propriu vizita “tunarilor” de la Arsenal. După ce monegascii câştigaseră la Londra cu 3-1, puţină lume mai credea că englezii vor mai putea reveni în calculele calificării. Totuşi, trupa lui Arsene Wenger a făcut un meci aproape perfect, reuşind să se impună în faţa lui AS Monaco cu 2-0. Insufiecient însă, pentru că mai departe merg francezii, profitând de golurile mai multe marcate în deplasare.

Tot marţi, finalista ultimei ediţii a Ligii Campionilor, Atletico Madrid, a avut parte de o dublă de foc împotriva nemţilor de la Bayer Leverkusen. După ce au pierdut turul din Germania cu 0-1, spaniolii au egalat situaţia în retur, scorul după 90 de minute fiind identic, 1-0. Astfel, s-a intrat în prelungiri, unde nu s-a întâmplat nimic. Echipa calificată în sferturi s-a decis la loteria penalty-urilor, unde cei de la Atletico s-au dovedit mai inspiraţi.

Liga Campionilor - meciurile din optimi. Barcelona şi Juventus s-au calificat la pas

Optimile de finală ale Ligii Campionilor s-au încheiat miercuri, cu ultimele două întâlniri, extrem de interesante. La Barcelona, Leo Messi şi compania i-au ţinut la respect pe englezii de la Manchester City. Catalanii au câştigat şi manşa retur (1-0), aşa cum o făcuseră şi în tur (2-1). Britanicii au avut o şansă de a reintra în calculele calificării, dar au ratat un penalty prin Aguero.

Ultima calificată în sferturi este Juventus Torino. Italienii au avut parte la Dortmund de un meci mai uşor decât se aşteptau. Juve a pornit cu avantajul minim din tur (2-1), dar au defilat pe terenul nemţilor de la Borussia, “Bătrâna Doamnă” impunându-se cu un categoric 3-0.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net