Liga Campionilor: galezul Bale l-a făcut uitat pe Ronaldo!

Ultima actualizare:

    Gareth Bale
Gareth Bale

Real Madrid s-a calificat în finala Ligii Campionilor după victoria cu 1-0 obţinută miercuri seară în returul semifinalei cu Manchester City (în tur, scorul a fost egal, 0-0). Galezul Gareth Bale a fost de departe cel mai bun jucător al partidei disputate pe "Santiago Bernabeu".

Pe lângă contribuţia decisivă la unicul gol al meciului (Fernando a trimis mingea în proprie poartă după un şut trimis de Bale), galezul a reuşit prin evoluţia sa să-l treacă în umbră pe Cristiano Ronaldo. De altfel, presa mondială l-a elogiat la unison pe Gareth Bale, în dauna starului portughez.

"Cu un Cristiano Ronaldo absent, Gareth Bale a preluat frâiele Realului şi a creat faza din care s-a marcat golul", au titrat francezii de la L'Equipe.

"Gareth Bale s-a eliberat de umbra lui Cristiano Ronaldo. Un autogol al lui Fernando a asigurat finala pentru Real Madrid", a notat Daily Mirror.

"Galezul Gareth Bale o duce pe Real Madrid pe drumul către al 11-lea trofeu de Liga Campionilor. Se anunţă un derby fierbinte cu Ateltico Madrid. Cristiano Ronaldo a fost eclipsat total de Gareth Bale", au precizat nemţii de la Bild.

Finala Atletico Madrid-Real Madrid se va juca pe 28 mai, la Milano.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net