Liga Campionilor 2015: vezi cu cine ar putea juca Steaua în grupe!

Ultima actualizare:

    Papp trebuie să fie mai atent având în vedere cu cine joaca Steaua în turul următor al Ligii CampionilorFoto Click!
Papp trebuie să fie mai atent având în vedere cu cine joaca Steaua în turul următor al Ligii CampionilorFoto Click!

Liga Campionilor 2015 - 2016 se află încă în faza tururilor preliminare, dar putem arunca o privire asupra felului în care vor arăta în această toamnă grupele celei mai importante competiţii continentale.

Steaua se pregăteşte în aceste zile pentru meciul retur cu Trencin din turul doi preliminar beneficiind de avantajul victoriei cu 2-0 din tur. Mai departe, roş-albaştrii s-ar putea întâlni cu campioana Serbiei, Partizan Belgrad. Liga Campionilor 2015: dacă vor trece şi de Partizan, roş-albaştrii vor mai avea un singur pas până la grupele competiţiei.

Liga Campionilor 2015: miza e de 20 de milioane de euro

Ca în fiecare an, UEFA pune la bătaie sume considerabile de bani pentru echipele calificate în grupele Ligii Campionilor. Astfel, simpla prezenţă printre cele mai valoroase 32 de cluburi ale Europei asigură venituri de minim 20 de milioane de euro, sumă care poate creşte în funcţie de rezultatele ulterioare. Liga Campionilor 2015: la ultima prezenţă în grupe, în sezonul 2013-2014, Steaua a încasat de la forul european 17,4 milioane de euro.

Liga Campionilor 2015: se ştiu capii de serie din grupe

În acest sezon al Ligii Campionilor, UEFA a pregătit o noutate. Mai exact, la tragerea la sorţi a grupelor, stabilirea capilor de serie nu va mai ţine cont de coeficientul european al echipelor calificate. În schimb, în urna favoritelor vor intra campioanele primelor opt naţiuni în ierarhia UEFA. Ţinând cont de acest aspect, se ştiu deja cele opt formaţii care vor beneficia de statutul de cap de serie în Liga Campionilor 2015: Barcelona, Chelsea, Bayern, Juventus, Benfica, PSG, Zenit şi PSV Eindhoven.

Liga Campionilor 2015: Sevilla vine din Liga Europa

Tot ca o premieră, câştigătoarea ultimei ediţii a Ligii Europa, FC Sevilla, a obţinut calificarea directă în grupele Ligii Campionilor, care vor debuta în septembrie. În campionatul Spaniei, cei de la Sevilla nu se clasaseră pe o poziţie care să le permită acest lucru. Liga Campionilor 2015: Spania ar putea avea în acest an nu mai puţin de cinci echipe în grupe. Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid şi Sevilla sunt calificate direct, iar Valencia va juca în play-off

Liga Campionilor 2015: Manchester United joacă în play-off

Pe lângă Valencia, play-off-ul Ligii Campionilor din acest an va avea la start alte nume mari ale fotbalului european. În primul rând este vorba de englezii de la Manchester United, „diavolii” plătind tribut faptului că n-au ocupat decât locul 4 în ultima ediţie a campionatului intern. Liga Campionilor 2015: Valencia şi Manchester United nu se vor putea însă întâlni în play-off cu Steaua, românii aflându-se pe o rută separată, cea a echipelor campioane.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net