Liga 1. Programul etapei din weekend

Ultima actualizare:

    Liga 1. Programul etapei din weekend: Gică Hagi se pune în calea Stelei
Liga 1. Programul etapei din weekend: Gică Hagi se pune în calea Stelei

Liga 1. Programul etapei din weekend: Într-o rundă fără vreo partidă care să atragă în mod special atenţia, Steaua – Viitorul pare să fie cea mai aşteptată întâlnire. Motivul? Antrenorul Gică Hagi va fi adversarul roş-albaştrilor în meciul programat duminică, de la ora 20.00.

Liga 1. Programul etapei din weekend: vineri e un singur meci

Cum în această săptămână s-a jucat şi o etapă intermediară, runda cu numărul 23 din Liga I nu programează vineri decât o singură întâlnire, cea de la Botoşani, dintre formaţia locală şi echipa clasată pe locul doi în clasament, la şapte puncte de Steaua, ASA Târgu Mureş. Liga 1. Programul etapei din weekend: meciul FC Botoşani – ASA va începe la ora 20.30, în direct la Look TV şi Digi.

Liga 1. Programul etapei din weekend: sâmbătă e Craiova – Astra

Cel mai interesant duel al zilei de sâmbătă se va da în Bănie, acolo unde gazdele de la CSU Craiova primesc vizita Astrei Giurgiu. Pentru olteni, meciul poate consemna o adevărată performanţă. Mai exact, dacă CSU nu va pierde, atunci craiovenii vor bifa al 17-lea meci consecutiv fără înfrângere în Liga I. Ceea ce înseamnă că echipa antrenată de Sorin Cîrţu şi Emil Săndoi va reuşi să treacă printr-un “tur” de campionat fără eşec. Liga 1. Programul etapei din weekend: meciul Craiova - Astra va începe la ora 15.30, în direct la Look TV şi Digi. Tot sâmbătă se joacă şi meciurile Rapid – Oţelul (18.00) şi FC Braşov – Dinamo (20.30).

Liga 1. Programul etapei din weekend: Steaua – Viitorul e duminică seară

Ziua de duminică în Liga I va începe cu meciurile Pandurii – Gaz Metan (15.30) şi CFR Cluj – Petrolul (18.00), în care punctele puse în joc sunt importante doar pentru echipele care se luptă pentru evitarea retrogradării. Seara, datele problemei se schimbă, pentru că liderul Steaua primeşte în Ghencea echipa lui Gică Hagi, Viitorul, energizată după victoria cu 4-0 cu Pandurii de la mijlocul săptămânii. Va fi pentru prima dată când Gică Hagi e adversar al Stelei din postura de antrenor principal, până în acest sezon el ocupând doar rolul de patron al Viitorului. Liga 1. Programul etapei din weekend: Steaua – Viitorul se joacă de la ora 20.00, în direct LookPlus, Dolce şi Digi.

Etapa 23 se încheie luni cu partidele Chiajna – Ceahlăul (18.00) şi Iaşi – Universitatea Cluj (20.30).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net