Liber, dar sărac şi pe drumuri

Ultima actualizare:
George Copos
George Copos

Pedepsele din Dosarul Transferurilor, în care opt grei ai fotbalului au fost închişi pentru infracţiuni grave, încep să ajungă la scadenţă. După doar un an şi trei luni, doi dintre ei au fost deja eliberaţi, George Copos şi Jean Pădureanu, dar pentru ultimul, calvarul abia acum începe.

Fostul preşedinte al Gloriei Bistriţa a fost condamnat în martie 2014 la trei ani şi patru luni cu executare, dar a stat închis foarte puţin, şi nici măcar în celulă. Jean Pădureanu, în vârstă de 79 de ani, a fost internat în toată această perioadă la Spitalul Penitenciar Jilava, din cauza gravelor probleme de sănătate, “Lordul” suferind de Alzheimer. A fost eliberat joi, dar n-a ştiut încotro s-o apuce. Asta pentru că ANAF l-a executat silit şi i-a confiscat apartamentul din Bucureşti, singura sa proprietate, în încercarea recuperării prejudiciului creat. E vorba despre aproape 90.000 de euro, pe care Jean Pădureanu trebuie să-i plătească statului cât mai este în viaţă. Cum scoaterea la vânzare a imobilului cu două camere din zona Panduri nu acoperă suma, “Tata Jean” a fost penalizat şi la pensie. Mai exact, din cei 2.500 de lei cât primeşte lunar, ANAF i-a pus poprire pe 1.500 de lei, până când toate datoriile vor fi plătite. Asta înseamnă că Pădureanu a rămas şi fără casă şi e obligat să trăiască din 1.000 de lei pe lună. În aceste condiţii, el nu poate decât să apeleze la mila cunoscuţilor şi cel mai probabil la sora lui, care l-a întreţinut în acest timp. Pădureanu e divorţat şi n-are copii.

George Copos a scăpat, dar e milionar în euro


    George Copos
George Copos

Celălalt condamnat din Dosarul Transferurilor care a fost eliberat până în prezent, George Copos, e la alt nivel. Fostul patron al Rapidului a plătit prejudiciul de 1,1 milioane de euro încă dinainte să fie condamnat şi n-are probleme cu executări silite sau blocări de conturi în acest dosar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
accident Galati FOTO ISU Galati (3) jpeg
image
image
image
image
image
image
Cupa Greciei (Facebook) jpg
Kylian Mbappe, PSG (EPA) jpg
Gheorghe Hagi, Romania, Generatia de Aur (Sportpictures) jpg
banner ilie nastase png
Girona FC (EPA) jpg
CS Mioveni FC Botosani (Sportpictures) jpg
Mihaela Cambei (Facebook) jpg
Nationala Romaniei (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net