Lewandowski, Thiago şi Vidal au intrat peste arbitrii în vestiar! A fost nevoie de intervenţia Poliţiei!

Ultima actualizare:

    Viktor Kassai
Viktor Kassai

Jucătorii echipei Bayern Munchen, Robert Lewandowski, Thiago Alcantara şi Arturo Vidal au intrat în vestiarul arbitrilor pentru a le reproşa prestaţia din meciul cu Real Madrid.

Imediat după încheierea meciului, Lewandowski, Thiago şi Vidal s-au dus în vestiarul arbitrilor conduşi de ungurul Viktor Kassai şi le-au reproşat eliminarea chilianului şi două goluri din ofsaid marcate de Cristiano Ronaldo.

"Au fost strigăte şi insulte de tot felul, tensiunea fiind maximă. A fost nevoie de intervenţia poliţiei pentru a-i scoate pe cei trei din vestiar", au spus cei prezenţi în emisiunea TV El Chiringuito de Mega.

"Cred că am fi putut câștiga și să ne calificăm, dar arbitrul a făcut o mulțime de greșeli. Cred că e imposibil să joci împotriva lui Real Madrid în zece oameni. Nu a fost cartonaș roșu, iar la golurile lor a fost offside cel puțin la unul, dacă nu chiar la două. Apoi, pentru situația mea, când am scăpat 1 la 1, nu a fost offside.

Da, este frustrant, pentru că îți dai seama că ești atât de aproape de semifinale, dar nu decizi tu ce se întâmplă pe teren. După una dintre decizii, ei au marcat un gol din offside. Este foarte dificil, pentru că poți lupta și juca bine, dar uneori este imposibil să câștigi. A fost foarte dificil pentru noi să jucăm 30 de minute în zece oameni”, a spus Robert Lewandowski după meci.

În plus, Rafinha a încercat să-i arate arbitrului de rezervă un filmuleţ de pe telefonul mobil cu una din fazele controversate.

În conferinţa de presă de după meci, tehnicianul Carlo Ancelotti a cerut un arbitraj de mai mare calitate, exprimându-şi dorinţa inclusiv pentru arbitrajul video.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net