Lewandowski a refuzat 200 de milioane de euro

Ultima actualizare:

    Lewandowski  i-a făcut mari  probleme lui  Chiricheş în meciul  România - Polonia
Lewandowski i-a făcut mari probleme lui Chiricheş în meciul România - Polonia

Chinezii încearcă să ridice fotbalul prin aducerea unor staruri mondiale pe care le plătesc regeşte. Ultimele mutări au lăsat pe toată lumea cu gura căscată, dar propunerea făcută polonezului Robert Lewandowski a fost de-a dreptul indecentă.

Impresarul atacantului care ne-a cam ucis şansele de a fi prezenţi la Mondialul din Rusia a dezvăluit că „Lewa” ar fi putut pleca şi el în China în această iarnă, dar a refuzat un salariu fabulos. ”Am fost contactat de un agent care se ocupă de transferurile starurilor în China. Clubul nu a fost menţionat însă. Dacă Lewy ar fi decis să meargă în China, salariul său ar fi fost cu mult peste 40 de milioane de euro, ceea ce înseamnă mai mult decât cel câştigat de Carlos Tevez. Robert nu este de vânzare acum, dar niciodată să nu spui niciodată. Viaţa îţi oferă diferite variate”, a dezvăluit Cezary Kucharski pentru SportoweFakty.

Jucătorul a refuzat astfel cele peste 40 de milioane de euro pentru fiecare dintre viitorii patru ani şi intenţionează să mai rămână câteva sezoane în fotbalul mare. La 28 de ani are timp şi de China sau ţările arabe, acum el fiind în vizorul lui Real Madrid, dar şi al echipelor mari din Anglia. Bayern Munchen a reacţionat însă agresiv la tentativa asiaticilor de a-i „corupere” jucătorul.

”E dezgustător. Nu e nimic altceva, decât dezgustător. Sper doar că este o simplă fază, la fel cum s-a întâmplat în America la un moment dat. În acel moment, cluburi precum New York Cosmos, cu banii lor, au vrut să construiască în cinci ani ceea ce alţii au construit în 50 de ani”, a declarat Hoenees, care a revenit în funcţia de preşedinte al lui Bayern, după ce a fost eliberat din închisoare. În anii ‘70, staruri precum Pele, George Best, Franz Beckenbauer sau Gerd Muller au plecat în SUA pentru salarii foarte mari. 

Oscar şi Hulk, «victimele» lui Shanghai SIPG 


    Oscar
Oscar

Chinezilor nu le-a ieşit manevra cu Lewandowski, dar au reuşit totuşi câteva tunuri mari în această iarnă. Shanghai SIPG a cheltuit deja 115 milioane de euro pe Oscar, luat de la Chelsea cu 60 de milioane de euro, şi pe Hulk, luat de la Zenit cu 55 de milioane de euro. Axel Witsel a plecat şi el pe 20 de milioane de euro de la Sankt Petersburg la Tianjin Teda, iar Carlitos Tevez va câştigat 40 de milioane de euro pe an la Jiangsu Suning.  

image
image
image
image
image
image
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net