Leicester, prima minune: va juca în Liga Campionilor!

Ultima actualizare:

    Bucuria celor de la Leicester
Bucuria celor de la Leicester

Leicester City a învins Sunderland, scor 2-0, şi s-a distanţat la zece puncte în fruntea clasamentului. Cu cinci etape înainte de final, cei de la Leicester nu mai au cum să iasă din primele patru echipe şi automat au garantată prezenţa în play-off-ul Champions League.

Antrenorul Claudio Ranieri a început să plângă de fericire la finalul meciului cu Sunderland. "Acum mai avem două meciuri tari acasă, iar calificarea în Champions League e pe masă și trebuie să o păstrăm. Dar în afară de asta, nu am realizat încă nimic. Trebuie să rămânem calmi, concentrați, solizi și cu gândul la obiectiv", a spus Ranieri.

"E fantastic! Am văzut înaintea meciului o doamnă în vârstă, îmbrăcată cu tricoul lui Leicester. E incredibil. Vreau să le mulțumesc tuturor fanilor noștri. E un sezon excelent pentru noi, pentru că obiectivul nostru era evitarea retrogradării. Când am realizat asta, am zis: hai să ne calificăm în Europa League. Am făcut asta. Apoi am zis: hai în Champions League. Acum avem și asta asigurată. Trebuie să mergem, însă, mai departe", a mai spus italianul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net