Le-a mai rămas doar Liga Europa

Ultima actualizare:

    Alibec e principala  armă a românilor
Alibec e principala armă a românilor

Astra e pe loc de play-out, mai aproape de retrogradare decât de locurile de play-off şi stagiunea 2016-2017 poate fi considerată un eşec după doar şapte etape. Asftel, campioana în exerciţiu vrea să scoată maximum din partidele cu Austria Viena, Viktoria Plzen şi AS Roma.

Primul meci are loc joi, de la ora 20.00, pe o Arenă Naţională care se anunţă aproape goală. Miza e clară: cei 360.000 de euro pe care Astra i-ar primi de la UEFA pentru o victorie în grupă, sumă colosală având în vedere situaţia financiară a clubului. Practic, dintr-un singur meci, giurgiuvenii pot scoate aproape toţi banii luaţi pe Boldrin, cea mai mare pierdere a echipei în această toamnă.

Nici egalul nu e de aruncat, pentru că aduce 120.000 de euro, sumă care n-a mai intrat de mult în conturile campioanei. Şanse ar fi destul de mari, Austria Viena încheind sezonul trecut pe locul trei, în spatele lui Salzburg şi Rapid, iar în această stagiune fiind pe locul patru.

Antrenorul Thorsten Fink, de patru ori campion al Germaniei cu Bayern şi câştigător al Ligii Campionilor în 2001, vrea şi el să scoată capul în Europa la al doilea sezon pe banca vienezilor. Istoricul cu austriecii nu ne e însă favorabil, Astra pierzând ambele jocuri cu Red Bul Salzburg, în grupele Ligii Europa, stagiunea 2014-2015.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Toni Kroos (EPA) jpg
Mihai Chiruta (Facebook) jpg
Dinamo Csikszereda (Sportpictures) jpg
Neil Lennon (Facebook) jpg
Jurgen Klopp (EPA) jpg
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net