Laurenţiu Reghecampf, din victorie în victorie cu Steaua

Ultima actualizare:

    Steliştii şi-au regăsit  pofta de joc după  revenirea lui ReghecampfFoto: Mediafax
Steliştii şi-au regăsit pofta de joc după revenirea lui ReghecampfFoto: Mediafax

Laurenţiu Reghecampf a revitalizat trupa roş-albastră: trei succese din tot atâtea posibile şi fără gol încasat, performanţă care nu s-a mai produs din vară, de când antrenorul Costel Gâlcă era pe final de mandat.

Tehnicianul de 40 de ani a avut primul test în faţa celor de la CS U Craiova, în Liga I. A învins cu 2-0 şi a urmat „dubla” cu Viitorul. S-a impus de fiecare dată, cu acelaşi scor, 1-0, în campionat, dar şi-n Cupă, echipa sa calificându-se în semifinalele competiţiei.

„Nu fiţi trişti. Obişnuiţi-vă ca Steaua să câştige în fiecare etapă. Nu sunt arogant, dar, aşa cum mă ştiţi, mereu mi-am dorit doar victoria. Vreau o echipă puternică, una care să ia titlul şi să se califice din nou în grupele Ligii Campionilor. Cupa României e doar un bonus”, a spus lipsit de modestie Reghecampf. Şi, într-adevăr, în scurta perioadă de când o conduce, Steaua arată altfel. S-au „legat” deja trei victorii şi poarta a rămas intactă, ceea ce nu se mai realizase din luna mai, de când Gâlcă era la conducere şi bucureştenii băteau Pandurii, Botoşani, Iaşi şi U Cluj. Oricum, e de aşteptat ca Reghe să depăşească această serie, având în vedere că va avea un program accesibil, următorii adversari fiind Timişoara, Chiajna şi Voluntari.

Se contrează iar cu selecţionerul

Anghel Iordănescu
Anghel Iordănescu

Reghe s-a certat cu Anghel Iordănescu în privinţa convocării steliştilor la acţiunile echipei naţionale, stelistul având un conflict pe această temă şi cu fostul selecţioner Piţurcă. “Nu am zis că nu-i las, dar noi vom fi în pregătiri cu echipa, când România e în cantonament”, a spus Reghe. “Să vină şi el”, l-a ironizat “Generalul”. “A fost o glumă proastă şi nu trebuia să o facă. Vreau să avem o discuţie pentru a clarifica lucrurile”, a comentat ieri stelistul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net