Laurenţiu Reghecampf a băgat zâzanie la bulgari

Ultima actualizare:

    Reghecampf a pus  Bulgaria pe jarFoto: AP
Reghecampf a pus Bulgaria pe jarFoto: AP

Laurenţiu Reghecampf e omul momentului în fotbalul din Bulgaria, dar nu pentru vreo performanţă extraordinară obţinută pe teren.

Tehnicianul de 40 de ani al echipei Litex a luat o decizie controversată, care a surprins multă lume în ţara vecină. Mai exact, s-a opus ca nouă dintre fotbaliştii pe care îi antrenează să se prezinte la echipele naţionale de seniori şi tineret ale Bulgariei. Profitând de pauza competiţională, selecţionerul Ivailo Petev a solicitat un scurt stagiu de pregătire, concretizat cu un amical în familie, programat mâine contra selecţionatei Under 21.

Văzând că bulgarii nu şi-au fixat un meci internaţional, inclus în calendarul FIFA, Reghecampf n-a stat mult pe gânduri şi le-a interzis jucătorilor săi să se prezinte la loturi. Mai mult, şi-a luat echipa şi a plecat la rândul său într-un cantonament, lăsându-i pe oficialii federaţiei bulgare cu ochii în soare. Fostul antrenor al Stelei are acoperire regulamentară pentru decizia sa, însă clubul Litex s-ar putea alege cu o amendă.

Nu e prima dată când Reghecampf e implicat într-un asemenea scandal. Când o antrena pe Steaua, el s-a opus convocării lui Pintilii pentru meciurile oficiale cu Estonia şi Andorra, invocând probleme medicale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net