Ladislau Bölöni: "Cel mai bun rezultat e egalul"

Ultima actualizare:

    Ladislau Bölöni este  îngrijorat de situaţia  „stranierilor” din lotul  României, care mai  mult nu joacăFoto: AFP
Ladislau Bölöni este îngrijorat de situaţia „stranierilor” din lotul României, care mai mult nu joacăFoto: AFP

Ladislau Bölöni, fostul selecţioner al echipei României, a vorbit pentru “Adevărul” despre partida de sâmbătă, dintre România şi Ungaria. El nu s-a sfiit să scoată în evidenţă punctele slabe ale formaţiei noastre, dar să şi critice imnul care va fi lansat de FRF cu ocazia meciului cu Ungaria.

„Parcă, de această dată, acest meci nu vine într-un moment bun pentru noi. De exemplu, am citit că primii noştri doi portari, Tătăruşanu şi Pantilimon, nu joacă la cluburile lor. Şi asta nu e singura problemă a lui Piţurcă. Bourceanu a ieşit şi el din circuit. Marica o să fie şi el absent. Nu sunt lucruri favorabile şi nu ştiu cu cine îi poate înlocui Piţurcă pe cei amintiţi”, a tras un semnal de alarmă Bölöni, care a amintit şi de schimbarea antrenorului la maghiari.

„Schimbarea antrenorului e un lucru favorabil pentru Ungaria şi nu e bine pentru Piţurcă. A venit un nou selecţioner care, ca fotbalist, a jucat mulţi ani în Germania. El poate aduce un suflu nou pentru echipa Ungariei”, a mai spus Bölöni pentru „Adevărul”. Acum antrenor la Al-Khor, în Kuweit, Ladislau Bölöni spune că un rezultat egal ar fi unul echitabil pentru ambele echipe. „Cred că sâmbătă vom asista la un meci nul.

Fostul selecţioner a criticat şi noul imn al naţionalei

Va fi cel mai bun rezultat pentru ambele echipe. România va rămâne în fruntea clasamentului, iar Ungaria va rămâne în cărţile calificării”, a spus tehnicianul român. Bölöni nu s-a sfiit să îi critice pe cei care au aprobat noul imn al suporterilor echipei naţionale. „Cel care a compus versurile imnului a fost un om foarte, foarte sărac din punct de vedere intelectual. Ce legătura are «Pe ei, pe mama lor» cu fotbalul? Şi nu e vorba că imnul se va lansa în meciul cu Ungaria. Îl puteau lansa şi într-un meci cu Moldova şi tot o lipsă de educaţie ar fi fost să ai un astfel de vers în imnul oficial al echipei naţionale. Problema adevărată nu e la Iris, ci la cei care au acceptat treaba asta. Tâmpiţi sunt peste tot, şi în România, şi în Ungaria, şi în Germania şi în Zambia. Dar de ce trebuie să domine ura şi prostia şi în secolul 21?”, s-a întrebat Bölöni.Interviul integral cu Ladislau Bölöni poate fi citit în ediţia de azi a cotidianului „Adevărul”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0383789258 jpg
image
image
image
image
image
image
Darya Klishina jpg
Simona Halep ronald garros 2022 jpg
concurs slam dunk streetball jpg
mitrita craiova jpg
sorana cirstea la roma jpg
novak djokovic jpg
profimedia 0871124364 jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net