La Steaua nu mai curge lapte şi miere

Ultima actualizare:

    Eliminarea suferită de  Chipciu şi coechipierii  săi în faţa celor de la  Rosenborg s-a lăsat cu  tăieri salariale la SteauaFOTO: AP
Eliminarea suferită de Chipciu şi coechipierii săi în faţa celor de la Rosenborg s-a lăsat cu tăieri salariale la SteauaFOTO: AP

Eliminarea Stelei din cupele europene l-a făcut pe patronul roş-albaştrilor să ia măsuri financiare drastice. Prima „victimă” a fost chiar antrenorul principal din acte, Pedrazzini, care a refuzat un salariu mai mic.

Fără bonusurile consistente cu care se obişnuise de la UEFA în ultimii 12 ani, Steaua a intrat într-o nouă eră. Cum Gigi Becali a declarat în dese rânduri că  nu mai bagă bani de la el, iar clubul trebuie să se autofinanţeze, gruparea din Ghencea trece în aceste zile printr-un adevărat cutremur de ordin financiar. Mai exact, toţi angajaţii s-au trezit cu tăieri salariale importante, anunţate de Becali după „dubla” catastrofală cu Rosenborg. „Cine are 5.000 va primi 3.000, iar cine are 3.000 va lua 1.000”, spunea Becali. Patronul s-a ţinut de cuvânt şi a redus cheltuielile de personal, decizie care a fost primită cu ostilitate de către toţi angajaţii. Primul care şi-a permis ră refuze noile propuneri salariale a fost italianul Pedrazzini, cel care îi ţinea locul în acte adevăratului antrenor principal Rădoi.

Mirel Rădoi antrenează gratis

“Le-am redus salariile la toţi. De la 5.000 la 2.000 de euro. Lui Pedrazzini nu i-a convenit şi a plecat. Daţi-mi voi bani să aduc altul. Nu mai am bani şi cu asta basta!”, a confirmat Becali. Tehnicianul italian, care e şi finul latifundiarului, a reacţionat: “Salariul meu nu era de 5.000, ci 4.000 şi a fost decis de Rădoi. Nu m-am gândit la bani când am plecat. Aici e vorba de demnitate. Dacă asta e valoarea mea la Steaua, am hotărât să mă retrag”.

Deşi ar fi vrut, şeful campioanei nu se poate atinge şi de contractele jucătorilor, care rămân bătute în cuie. Ca exemplu, Alex Chipciu va lua în continuare 30.000 de euro pe lună, în ciuda faptului că nu mai joacă nimic. De asemenea, a scăpat de tăieri şi Mirel Rădoi, care antrenează gratis la Steaua. 

Ţiţi Dumitriu, în locul lui Pedrazzini

29 tiffetz titi dumitriu 5411 jpeg

19 massimo pedrazzini jpeg

Steaua n-a rămas mult timp fără antrenor principal după plecarea lui Massimo Pedrazzini. Italianul a fost înlocuit de experimentatul Ţiţi Dumitriu (69 de ani), promovat astfel de la conducerea centrului de copii şi juniori. Având Licenţa Pro, fostul antrenor al Stelei din perioada 1994-1997 va juca acelaşi rol ca Pedrazzini, acela de „paravan” pentru directorul tehnic Mirel Rădoi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net