Keşeru a marcat o triplă în Bulgaria

Ultima actualizare:

    Claudiu Keșeru traversează  o formă  excelentă
Claudiu Keșeru traversează o formă excelentă

Claudiu Keşeru a rămas dator la echipa naţională, dar la Ludogoreţ rupe în continuare norii. Cu titlul aproape în buzunar, trupa românului s-a calificat şi în finala Cupei Bulgariei după 11-0 la general cu Litex. Iar internaţionalul nostru a rulat la turaţie maximă!

Jucătorul în vârstă de 30 de ani a marcat de trei ori în deplasarea de la Lovech, câştigată în cele din urmă de echipa din Razgrad cu un incredibil 7-0. Şi în tur a fost tot spectacol, 4-0 pentru Ludogoreţ, dar românul a rămas atunci rezervă neutilizată. Astfel, echipa lui Moţi şi Keşeru s-a calificat în finala cu Botev Plovdiv, care a trecut cu 1-0 şi 1-1 de Vereia Stara Zagora, şi are din nou şansa să realizeze dubla.

Totuşi, Keşeru, golgheterul sezonului regulat cu 19 goluri, n-a reuşit încă să-şi treacă numele pe lista marcatorilor în primele trei runde din play-off. Evoluţia atacantului e una îmbucurătoare pentru tricolori în virtutea întâlnirii cu Polonia, din iunie, decisivă pentru calificarea la Mondialul din Rusia. Mai mult, forma lui Keşeru vine la pachet şi cu cea a lui Florin Andone, marcator cu Real Madrid, la mijlocul săptămânii, şi foarte apreciat în Spania.

Din păcate, nu la fel se poate spune şi despre brigada belgiană a naţionalei noastre. Rotariu joacă foarte rar la Brugges, Răzvan Marin şi-a pierdut locul de titular la Standard Liege, iar Stanciu nu-şi revine la Anderlecht, unde prinde cel mult finalurile de meci. Doar Chipciu e titular 100%, dar nici el nu rezistă pe teren 90 de minute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net