Keşeru, asul din mâneca lui Becali

Ultima actualizare:

    Keșeru a fost campion cu SteauaFoto: Sportpictures.eu
Keșeru a fost campion cu SteauaFoto: Sportpictures.eu

Campania de achiziţii sub aşteptări făcută de Gigi Becali în această vară poate fi rezolvată în mare parte printr-o singură mutare. Patronul roş-albaştrilor ştie că echipa lui Reghecampf n-are prea multe soluţii în atac şi a pus la cale repatrierea lui Claudiu Keşeru, golgheterul Stelei din urmă cu două sezoane.

Internaţionalul de 29 de ani pare să-şi fi pierdut locul de titular la Ludogoreţ Razgrad, astfel că bulgarii sunt dispuşi să-l vândă sau să-l împrumute. Gigi Becali a intrat pe fir şi le-a propus vecinilor de la sud de Dunăre un târg. „Mă interesează Keşeru, dar asta am zis, să le dau 300 000 de euro ca să mi-l împrumute un an şi să-l plătească ei în cont. Pentru că dacă îi plăteam eu contractul, aşa cum voiau ei, trebuia să plătesc încă pe atât impozit la stat”, a spus Becali. Cel mai probabil, discuţiile vor continua după returul Stelei cu Sparta Praga din preliminariile Ligii Campionilor, meci programat miercuri la Bucureşti (1-1 în tur). Cu o calificare în play-off, patronul roş-albaştrilor va fi cu siguranţă mult mai dispus la investiţii, ţinând cont de faptul că în conturile clubului vor intra aproxmativ 10 milioane de euro.

Chiar dacă Gigi Becali spune că totul e aproape aranjat, impresarul francez al atacantului, Jeremy Bouhy, a precizat, pentru Digi Sport, că lucrurile sunt încă departe de a fi rezolvate: ”Nimeni de la Steaua, nici Gigi Becali, nici altă persoană din conducere, nu ne-a contactat în privinţa transferului. Claudiu Keşeru are un salariu foarte mare în Bulgaria şi Steaua nu şi-ar permite să plătească nici jumătate din acesta”, a declarat Bouhy.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net