Juventus – Real Madrid

Ultima actualizare:

    Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Juventus – Real Madrid va fi prima semifinală a Ligii Campionilor şi se va juca diseară, ora 21.45. Adversarele s-au întâlnit până acum de 16 ori, iar spaniolii au câştigat de opt ori şi au remizat o dată, italienii având şapte succese.

Juventus – Real Madrid e duelul unora dintre cele mai titrate echipe. Deşi au avantajul statisticii, în fazele superioare ale întrecerii madrilenii nu au mai eliminat o formaţie din Peninsulă de 28 de ani, fiind scoşi din competiţii de şapte ori din tot atâtea confrutări.

Ca un avantaj însă, spaniolii au obţinut cupa chiar în faţa juventinilor în sezonul 1998-1999, scor 1-0. Ca un fapt interesant, sezonul trecut, cele două s-au duelat în grupe, Real învingând acasă, 2-1, şi remizând apoi, 2-2. Ibericii au câştigat Liga, în timp ce Juventus nu au ieşit din grupe.

Juventus – Real Madrid sunt două cluburi ce au 12 trofee Champions League şi 20 de finale disputate, iar confruntarea de acum va fi condusă de englezul Martin Atkinson. El va fi ajutat la cele două linii de Michael Mullarkey şi Stephen Child, iar asistenţi suplimentari vor fi Anthony Taylor şi Andre Marriner. Rezervă va fi Peter Kirkup, delegatul UEFA va fi suedezul Sune Hellströmer, iar observator de arbitri Laszlo Vagner, din Ungaria.

Juventus – Real Madrid: spaniolii au vrut „pilotul norocos”

Jucătorii iberici au cerut ca avionul cu care au zburat la Torino să fie pilotat de comandantul catalan Juan Manuel Boned, acesta transportându-i şi în semifinalele Ligii Campionilor de anul trecut, dar şi în finala de la Lisabona.

Ziarul ABC scrie că Boned a devenit “talismanul” spaniolilor după ce acesta a pilotat avionul care i-a dus sezonul trecut la Munchen, pentru semifinala cu Bayern, scor 4-0, dar şi la finala de la Lisabona, cu Atletico, când Real a çâştigat Liga Campionilor pentru a zecea oară. Acum pentru întâlnirea Juventus – Real Madrid, pilotul nu putea să lipsească.

Tot Boned a pilotat aeronava care a dus Realul la Cardiff, când a câştigat Supercupa Europei, dar şi în Maroc, unde jucătorii s-au impus la Campionatul Mondial al cluburilor.

Juventus – Real Madrid: antrenorul italienilor „şansele sunt egale”

Tehnicianul echipei din “Cizmă” Massimiliano Allegri a prefaţat meciul Juventus – Real Madrid: “Şansele sunt de 50-50. Poate că Real, fiind deţinătoarea titlului, este oarecum favorită, dar vom lupta pentru a ajunge în finală. Când joci tur-retur, trebuie să încerci să faci un meci aproape perfect de fiecare dată. Nu cred că cele două partide se vor încheia cu scorul de 0-0. Oricum, va trebui să ne apărăm bine”.

Juventus – Real Madrid: Benzema nu joacă

Francezul celor de la  Real Madrid, Karim Benzema, nu a fost inclus de Carlo Ancelotti în lotul pentru întâlnirea din această seară pentru anu risca în privinţa sa, el abia fiind refăcut după o accidentare la genunchi. Benzema şi-a reluat antrenamentele cu echipa duminică, iar partida cu Juventus este a cincea ratată de la accidentarea suferită în aprilie, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net