Julio Cesar, demonul devenit îngerul Braziliei

Ultima actualizare:

Brazilia a câştigat penaltiurile cu Chile şi a mers în sferturile Campionatului Mondial datorită lui Julio Cesar, care a apărat două lovituri. Lacrimile de bucurile ale acestuia de la finalul partidei ascund însă răni mai vechi.

În sferturile Mondialului din Africa de Sud, brazilienii au pierdut 2-1 cu Olanda, iar Julio Cesar, gafeur la ambele goluri înscrise de Sneider, a fost scos principal vinovat al eliminării. Atunci s-a spus că pentru el, cariera internaţională a luat sfârşit.

Totul prindea contur anul trecut, când era doar rezervă la Quens Park Rangers, în liga a II-a din Anglia, iar Scolari a spus că nu-l va selecţiona. Confirmarea părea să vină în ianuarie, când, la 34 de ani, spunea adio fotbalului european şi pleca să joace la FC Toronto.

Pe ultima sută de metri, Scolari a decis însă să-l ia în lotul pentru Mondial. Cesar a apărat fantastic în jocul din optimi şi s-a scos pentru greşelile din urmă cu patru ani. „Am suferit enorm după acel joc cu Olanda.

S-a spus că sunt terminat, dar nu mi-am pierdut niciodată speranţa. Emoţiile m-au copleşit după meciul cu Chile, gândindu-mă prin ce calvar am trecut”, a spus fostul demon, actualul înger al Braziliei.

Dacă eşti pasionat de fotbal, acum ai şansa de a câştiga o tabletă şi alte zeci de premii! Intră pe secţiuea dedicată Campionatului Mondial de pe dolce-sport.ro şi participă la concurs. AICI aveţi link catre concursul cu întrebări din istoria Mondialelor de fotbal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net