John Terry, prădat de 450.000 de euro

Ultima actualizare:

    John și soția lui,  Toni, s-au relaxat la  ski în timp ce hoții  le spărgeau casa
John și soția lui, Toni, s-au relaxat la ski în timp ce hoții le spărgeau casa

Mijlocaşul celor de la Aston Villa, John Terry, a păţit-o! Aflat în vacanţă cu soţia lui, Toni, fotbalistul de 36 de ani a aflat cu stupoare că a fost prădat de hoţii. Paguba a fost una pe măsură: bijuterii şi accesori de peste 450.000 de euro. Cei cinci făptaşi au fost însă prinşi şi-şi aşteaptă pedepsele.

O fotografie din vacanţă postată pe o reţea de socializare. De acolo a plecat păţania al cărei personaj principal este John Terry. Fostul star al lui Chelsea, acum la Aston Villa, şi-a anunţat fanii că este la ski pentru câteva zile alături de soţie. Nimic neobişnuit până aici, doar că online erau şi câţiva indivizi care au văzut o oportunitate de afaceri. Aşa că a doua zi i-au spart casa. Au intrat în vila de peste 6 milioane de euro a acestuia şi l-au ”curăţat” de bunuri în valoare de 450.000 de euro. Toni, soţia lui Terry, a fost cea mai păgubită, hoţii plecând din casă cu o geantă Hermes de aproape 50.000 de euro, alte câteva accesorii Chanel, bijuterii Cartier, ceasuri de 70.000 de euro, dar şi o ediţiei limitată a celebrei cărţi Harry Potter, al cărei preţ depăşeşte 20.000 de euro. Pentru că ziua nu au reuşit să desfacă seiful din vilă, hoţii s-au întors seara cu ”întăriri” şi au mai stat aproape o oră în locuinţă. 

Poliţiştii i-au prins rapid pe infractori, cinci la număr, care ieri au fost duşi la audieri în faţa judecătorilor. Toţi şi-au recunoscut faptele şi îşi aşteaptă pedepsele.


    Terry a lăsat  Chelsea în această  vară pentru  Aston Villa
Terry a lăsat Chelsea în această vară pentru Aston Villa

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net