Jean Pădureanu s-a pocăit

Ultima actualizare:

    Jean Pădureanu s-a pocăitfoto: Click!
Jean Pădureanu s-a pocăitfoto: Click!

Jean Pădureanu, fostul preşedinte al Gloriei Bistriţa, s-a pocăit. El a fost eliberat în iunie din închisoare, după ce a executat o pedeapsă de un an şi trei luni în “Dosarul Transferurilor”. Acum şi-a schimbat religia.

Jean Pădureanu s-a pocăit, el participând recent la o evanghelizare a Misiunii Speranţa, eveniment ce a avut loc pe stadionul care îi poartă numele. Alături de el a fost Laurenţiu Gagea, slujitor al bisericii Sfânta Treime şi fost angajat al clubului de fotbal.

“Era foarte emoţionat. Era ca un copil. De bunăvoie a luat decizia de a începe altă viaţă, într-o altă relaţie cu Dumnezeu, una adevărată. Pocăinţa nu este o religie, este doar o relaţie cu Dumnezeu. Nea Jean a făcut doar un prim pas”, a spus Otniel Sighiartău, fost fotbalist al Gloriei şi slujitor al bisericii Sfânta Treime, pentru sportulbistritean.ro.

Apoi, a continuat: “De-acum, probabil, că va alege să vină la aceeaşi biserică unde vine şi angajatul său de atâţia ani, domnul Gagea, şi anume biserica penticostală din Decebal. Mă bucur pentru alegerea făcută de nea Jean, fiindcă ştiu că, dacă a fost sinceră şi din inimă, atunci va începe să gândească altfel lucrurile şi i se va ierta trecutul. De asta mă bucur şi nu îmi vine să cred că a ales să calce pe sinele lui”. Acum, Jean Pădureanu s-a pocăit în încercarea de a-şi şterge păcatele.

Jean Pădureanu s-a pocăit:  a povestit cum a fost în puşcărie

“Nu m-a persecutat nimeni în închisoare, dar nici uşor nu a fost. Am beneficiat de medicamente şi de condiţii bune. Viaţa e facută din bucăţi…Nu ştiam că Gloria Bistriţa nu mai există! Mi-a spus ceva sora mea... Satisfacţia mea rămâne aceea că am făcut performanţă cu Gloria Bistriţa. Alături de prieteni am dus echipa până în cupele europene”, spunea “Lordul” pentru Monitorul Expres.

Jean Pădureanu s-a pocăit: condamnat în Dosarul Transferurilor

Fostul conducător al bistriţenilor a primit o pedeapsă de trei ani şi patru luni de închisoare cu executare, pentru înşelăciune, evaziune fiscală şi spălare de bani, în “Dosarul Transferurilor”. El a fost închis la Spitalul Penitenciar Jilava, având mai multe boli printre care şi Alzheimer. Pe lângă Pădureanu au fost condamnaţi şi Copos, la trei ani şi opt luni, Mihai Stoica, la trei ani şi şase luni, Cristi Borcea şi Ioan Becali, la câte şase ani şi patru luni, Victor Becali, la patru ani şi opt luni, Gică Popescu, la trei ani, o lună şi zece zile, Gigi Neţoiu, la trei ani şi patru luni. Jean Pădureanu s-a pocăit şi vrea să uite de trecutul său "păcătos" din fotbal, atunci când Cooperativa blaturilor era în floare, el fiind unul dintre fondatorii sistemului de trucarea a meciurilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
profimedia 0871124364 jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Jose Mourinho (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net