Iubita lui Neymar câştigă cât toţi titularii Braziliei

Ultima actualizare:

    Bruna Marquezine e una dintre cele mai în vogă actriţe din BraziliaFoto: Splash
Bruna Marquezine e una dintre cele mai în vogă actriţe din BraziliaFoto: Splash

Nu doar fotbaliştii încasează sume fabuloase! O actriţă le poate face concurenţă lejer jucătorilor brazilieni, unii dintre cei mai bine plătiţi sportivi ai planetei. Bruna Marquezine, în vârstă de 19 ani, iubita celebrului Neymar, câştigă suficient într-un an cât să-şi permită să le dea salariu celor 11 jucători titulari ai naţionalei lui Scolari din meciul de diseară.

Neymar face ce face şi ţine prima pagină a ziarelor. Incontestabil vedeta naţionalei Braziliei, atacantul de 22 de ani are şi o iubită oficială pe măsură. O fată la fel de celebră ca şi el, numai că mult mai bogată. Bruna Marquezine, femeia care i-a fost alături fotbalistului brazilian în ultimele şapte luni, e actriţă de meserie şi, potrivit revistelor de specialitate, este una dintre cele mai bine plătite din domeniul în ultimul an.

Actriţa şi atacantul sunt împreună din decembrie

Concret, Bruna are încasări de peste 58 milioane de euro, cu mult mai mult decât actori americani consacraţi. Puştoaica de 19 ani este cunoscută mai ales în America de Sud pentru rolurile avute în diferite filme şi seriale ca: “Em Família”, “Salve Jorge” sau “Araguaia”.În plus, iubita lui Neymar, evaluată de analişti la peste 185 de milioane de euro, are şi spirit de afacerist, deschizându-şi un lanţ de restaurante tip  fast-food “Fat Marquezine Burger”, are o echipă de fotbal, “Rio de Janeiro Angels”, propria linie vestimentară “Bruna Marquezine Seduction”, un parfum recent lansat, “With Love from Bruna”, inclusiv o marcă de vodcă, “Pure Wondermarquezine”. Cu toate astea, vedeta de telenovele câştigă suficient cât să-l poată plăti pe iubitul ei, care încasează anual un salariu de 8,8 milioane de euro. Şi nu doar atât! Un calcul simplu al veniturilor din fotbal ale titularilor brazilieni care au jucat contra celor din Chile, în partida pentru calificarea în sferturile Campionatului Mondial, ne arată că Bruna Marquezine ar fi în stare să le achite aproape tuturor salariile. Şi asta pentru că cei 11 jucători iau de la echipele lor de club aproximativ 62 milioane de euro pe an.

Neymar este vedeta naţionalei Braziliei la acest Campionat Mondial
Neymar este vedeta naţionalei Braziliei la acest Campionat Mondial

Ce salarii au brazilienii

Julio Cesar    2,9 milioane €Dani Alves    6,9 milioane €Thiago Silva    12 milioane €David Luiz    3,6 milioane €Marcelo    2,3 milioane €Luiz Gustavo    8 milioane €Fernandinho    6,5 milioane €Hulk    5 milioane €Neymar    8,8 milioane €Oscar    3,8 milioane €Fred    3 milioane €

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Sorana Cirstea jpg
FC Barcelona (EPA) jpg
Atalanta Bergamo (EPA) jpg
Michael Schumacher (EPA) jpg
terenuri bcr sport arena streetball jpg
Novak Djokovic FOTO Profimedia (1) jpg
FCSB (Sportpictures) jpg
Neil Lennon, antrenor la Rapid (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net