Îşi vinde vila de frica hoţilor

Ultima actualizare:

    Angel di Maria este  component de bază  al formaţiei engleze  Manchester UnitedFoto: AP
Angel di Maria este component de bază al formaţiei engleze Manchester UnitedFoto: AP

Magnifica vilă în care locuieşte Di Maria a intrat în atenţia agenţiilor imobiliare din Anglia. Argentinianul şi-a luat casă într-o zonă nesigură, astfel că vrea să-şi răscumpere investiţia.

În urmă cu o lună, Angel Di Maria a fost martorul unei scene incredibile. Când lua masa de seară alături de soţia Jorgelina Cardoso şi de fiica lor de  numai un an, vedeta lui Manchester United a primit o vizită total neaşteptată. Astfel, trei persoane înarmate îi spărgeau uşa de la intrare cu ajutorul unor leviere, moment în care s-a declanşat alarma. Hoţii s-au speriat şi au fugit, dar Di Maria a rămas cu traume în urma acestui episod.

Speriat de răufăcători, Angel Di Maria, argentinianul de la Manchester United,  şi-a scos la vânzare casa de peste cinci milioane de euro
Speriat de răufăcători, Angel Di Maria, argentinianul de la Manchester United, şi-a scos la vânzare casa de peste cinci milioane de euro

Astfel, mijlocaşul de 26 de ani a luat decizia să se mute din respectiva locuinţă, una de vis, pe care a scos-o la vânzare pe site-urile de profil. De altfel, preţul de 5,7 milioane de euro spune totul despre facilităţile vilei lui Di Maria. Proprietatea din orăşelul Prestbury, de lângă Manchester, beneficiază de o stradă privată, iar construcţia propriu-zisă are şase dormitoare, şase băi, piscină, jacuzzi, o sală de jocuri şi una de fitness.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net