Ironii de la Reghe

Ultima actualizare:

    Laurenţiu Reghecampf s-a supărat când a văzut programul de meci făcut de gazde
Laurenţiu Reghecampf s-a supărat când a văzut programul de meci făcut de gazde

La finalul partidei din Cupa Ligii câştigate de Steaua la Botoşani, 2-0, Laurenţiu Reghecampf a avut o izbucnire nervoasă atunci când a văzut programul de meci tipărit de organizatori.

“Vă rog frumos să luaţi ăsta de aici. E prea urât!”, a spus Reghecampf atunci când a dat ochii cu prima pagină şi a citit titlul “E vremea victoriei”, aluzie la faptul că a devenit o obişnuinţă ca FC Botoşani să piardă în faţa Stelei. “Mă deranjează titlul. Atâta, nu mă deranjează programul de meci. Şi declaraţiile răutăcioase dinainte de meci. Cred că Steaua trebuie respectată şi să ai bun simţ când faci declaraţii la adresa echipei noastre”, a completat Reghecampf, vizibil iritat de ce se întâmpla la Botoşani. 

La fel de supărat, dar din alte motive, a fost şi preşedintele modlovenilor, Valeriu Iftime. Acesta l-a criticat public pe antrenorul Leo Grozav pentru modul ăn care a gândit meciul cu Steaua, dar şi pentru declaraţiile sale vizavi de micşorarea salariilor la echipă.

”A ales tactica proastă şi vorbeşte numai prostii”, a spus Iftime, pentru început, apoi a continuat: ”Nu leg rezultatul cu ce am făcut noi în club. Am văzut nişte prostii pe care le spune până şi antrenorul meu, Leo, la un moment dat, că nu ştiu ce salarii, că nu au 1.000 de euro. Au mult mai mulţi bani si nu banii jucau cu Steaua”. La partida de joi au debutat la Steaua şi Dennis Man, puştiul adus de la UTA Arad şi Jakolic, transferat de la CFR Cluj. Primul nu a rupt gura târgului, dar s-a mişcat bine, în vreme ce mijlocaşul a fost decisive la ambele goluri.  ”El şi-a facut treaba, a dat două pase de gol, a fost activ pe partea dreaptă. Pare că ar avea calitate, dar este sub Adrian Popa. A făcut un meci bun, dar este greu să îş scoţi pe Popa din echipă. Mai degraba să plece Popa şi atunci Jakolis se bate cu Enache pentru postul de mijlocaş dreapta, dacă nu mai joacă Enache fundaş. Dar cu Adi Popa este greu sa te baţi”, a comentat Panduru la Dolce Sport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net