Inter şi Milan se bat pe Stanciu

Ultima actualizare:

    Nicuşor Stanciu este  cel mai în formă  jucător din Liga 1Foto: sportpictures.eu
Nicuşor Stanciu este cel mai în formă jucător din Liga 1Foto: sportpictures.eu

Nicuşor Stanciu traversează cel mai bun sezon din cariera lui şi e de departe cel mai în formă jucător din campionatul intern. Cu “trambulina” Steaua pe piept, acest lucru n-avea cum să nu se vadă şi afară, unde va ajunge cel mai probabil foarte curând.

Mijlocaşul în vârstă de 22 de ani a marcat până acum 10 goluri în acest sezon, tot atâtea cât înscrisese în ultimele două sezoane pentru roş-albaştri. Această constanţă la o vârstă destul de fragedă l-a făcut rapid atractiv pentru cluburile mari din Italia, iar cele două mari rivale din Milano au ajuns să se bată chiar pentru el. Suma oferită în acest moment este de aproximativ 4 milioane de euro, dar Gigi Becali încearcă să forţeze o licitaţie între Milan şi Inter şi să obţină mult mai mult. Cota lui de piaţă s-a dublat într-un singur an, iar patronul Stelei speră că va da lovitura după modelul Chiricheş, acesta visând la un pot care să se apropie de 10 milioane de euro. Cluburile din Serie A nu mai aruncă însă cu banii în ultima perioadă şi aşteaptă să fie sigure că un fotbalist merită o asemenea sumă de transfer. Astfel, Milan şi Inter vor avea trimişi la aproape toate meciurile campioanei din play-off şi e posibil ca Stanciu să plece la Milano chiar la finalul acestei stagiuni. Mijlocaşul născut la Alba Iulia a venit la Steaua de la Vaslui, în 2013, pentru 800.000 de euro.

Calcă pe urmele lui Mutu sau Răducioiu

Inter şi Milan sunt două cluburi pentru care au jucat foarte mulţi români de-a lungul timpului, iar Stanciu ar merge pe teren bătătorit. La nerazurri îi amintim doar pe Adrian Mutu, Ianis Zicu sau Cristi Chivu, iar la AC Milan pe Florin Răducioiu şi Cosmin Contra. Din păcate pentru Stanciu, acesta trebuie să fie conştient că în Lombardia le-a mers mai bine fundaşilor, atacanţii plecând cu coada între picioare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net