Insulele Feroe - România, ultimul meci al lui Iordănescu?

Ultima actualizare:

Antrenorul ar putea conduce pentru ultima oară echipa naţională, chiar dacă România se va califica la turneul din Franţa. „Generalul” e sătul de critici, iar locul său ca selecţioner ar putea fi luat de unul dintre cei trei secunzi sau Mircea Lucescu.

„Tricolorii” au un joc modest, nu înscriu, sunt contestaţi de suporteri şi au ajuns să se lupte pentru calificare, lucru care în urmă cu ceva timp era ca şi asigurat. Anghel Iordănescu e principalul contestat, iar printre nemulţumiţi se află şi şefii săi de la Federaţie. Din câte se pare, există mai multe variante de înlocuire, pe listă fiind cei trei secunzi Isăilă, Moldovan şi Badea, dar şi Mircea Lucescu, antrenor ce ar fi tentat să revină în ţară.

Ca o dovadă că zvonul a ajuns şi la urechile „Generalului” stă şi răspunsul său evaziv. „Nu vorbesc despre schimbare, putem discuta doar de calificare. Ce va fi după, vom vedea”, a spus Iordănescu.

„Tata Puiu” a fost pus la zid şi de fostul selecţioner, Victor Piţurcă, căruia i-a răspuns moderat, mai ales că „Piţi” nu e luat în calcul pentru o revenire ca selecţioner, el şi preşedintele FRF, Burleanu, nefiind în relaţii bune. „Nu am vrut niciodată să-i iau locul, mi-am dorit să rămână. Nu a fost obiectivul meu... dar, de când am fost numit, nu am regretat nicio secundă, pentru că echipa naţională e ceva sfânt”, a explicat Iordănescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net