INFOGRAFIC VIDEO: Dybala de România! Cifrele „bizonului” se apropie de ale starului lui Juve

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Gnohere e golgheterul Ligii 1 Betano și, după fiecare reușită, se bucură în stilul lui Paulo Dybala. Comparațiile îi dau motive de bucurie „bizonului”: cei doi înscriu aproape la fel de des. Sponsorul Ligii 1 Betano, operatorul internațional de paruri și cazinou online Betano.com a realizat un infografic video care îi aduce în prim plan pe cei mai eficienți atacanți ai campionatului românesc.

Harlem Gnohere a surprins în startul sezonului, când a început să sărbătorească golurile marcate la fel ca Paulo Dybala. A explicat că face asta pentru copiii lui, care sunt mari fani ai vedetei lui Juventus. Comparațiile cu superstarul argentinian îl fac mândru pe golgheterul Ligii 1 Betano! Ambii au înscris de 12 ori în campionat și au nevoie de puțin peste un meci pentru asta! Dybala are în Serie A un gol la 95 minute, în timp ce Gnohere își trece numele pe tabelă la fiecare 97 minute jucate!

Cifrele excelente l-au făcut pe Gnohere lider nu doar în topul marcatorilor, ci și în topul celor mai eficienți atacanți din Liga 1 Betano. Niciun fotbalist care a fost pe teren cel puțin jumătate din timp nu poate ține pasul cu el, cel mai aproape fiind Paul Batin, care punctează odată la 121 minute. Țucudean e al doilea golgheter al campionatului și al treilea ca eficiență, marcând la 141 minute. Alți 4 fotbaliști se pot lăuda că marchează la mai puțin de două meciuri: Tudorie, Florin Tănase, Alex Ioniță și Gustavo.

FCSB – Viitorul, duminică de la 20:00. Pariază pe cine va marca, iar dacă biletul e pierdut pentru că înscriu Gnohere sau Țucudean, Betano îți dă banii înapoi! Vezi toate detaliile promoției Marcatorul de aur!

Urmașul lui Moruțan e letal

FC Botoșani a anunțat că Olimpiu Moruțan va pleca la FCSB, dar nu sunt motive de îngrijorare. Înlocuitorul său e la fel de tânăr și e marcator înnăscut. Lorand Fulop a condus topul golgheterilor în startul sezonului, cu 3 goluri în 5 etape. O accidentare gravă l-a făcut să rateze restul sezonului, dar recuperarea a mers mult mai bine decât s-ar fi așteptat și va reveni pe teren chiar din februarie!

Citește  declarații exclusive oferite pentru blogul Betano.com de Lorand Fulop, dar și cum îl caracterizează antrenorul Costel Enache!

Fulop e lider detașat la acest capitol, cu un gol la 59 minute jucate. Stă mai bine decât atacantul trecut pe la Atletico Madrid, Ibrahima Balde, dar și decât Gnohere.

Cine va fi golgheterul campionatului? Vezi toate cotele pe Betano.com!

Dacă Fulop a înscris de 3 ori în mai puțin de 180 minute, atacanți cu CV-uri impresionante nu au găsit poarta în peste 10 ore de joc! Marius Pena (Chiajna), Stefan Nikolic (Sepsi), Mihai Roman (Craiova) și Denis Alibec (FCSB) sunt atacanții cu cele mai multe minute care nu au apărut încă pe tabelă! Asta deși au între ei 4 titluri de campion, peste 40 meciuri în cupele europene și peste 100 goluri în prima ligă!

Universitatea Craiova – CFR Cluj, sâmbătă, 20:30. Pariază pe intervalul în care se dau golurile și dacă ratezi cu un minut, noi îl considerăm câștigător! Vezi detaliile promoției Minutul de Aur

image
image
image
image
image
image
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
Carlos Alcaraz, Getty Images jpg
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
Daniel Niculae (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net