Înainte de a juca la Dinamo, a fost cerut un control amănunțit pentru Ekeng

Ultima actualizare:

    Patrick Ekeng avea 26 de aniFoto: SportPictures
Patrick Ekeng avea 26 de aniFoto: SportPictures

Patrick Ekeng și-a pierdut viața, vineri seară (6 mai). Mijlocașul dinamovist a leșinat în timpul partidei Dinamo-Viitorul (3-3), apoi a fost dus la spital, unde a fost resuscitat timp de 90 de minute. Cei mai mulți dau vina pe intervenția „timidă” a lui Liviu Bătinenau, medicul lui Dinamo, care nu i-ar fi făcut masaj cardiac camerunezului.

Liviu Bătineanu a fost audiat, duminică dimineață (8 mai), cu privire la cazul morții lui Patrick Ekeng. Poliția a cerut mai multe acte pentru a vedea dacă tânărul camerunez avea drept să joace, scrie gsp.ro.

Surse din INMS (Institutul Național de Medicină Sportivă) au declarat că la mijlocul lunii ianuarie, atunci când Patrick Ekeng a venit în România, le-au cerut celor de la Dinamo să efectueze un control medical amănunțit. Doctorul susține că s-a efectuat această investigație suplimentară la clinica Medas pe 14 ianuarie, după care actele au fost trimise la INMS pentru viză. Institutul a confirmat că actele au venit înapoi și că jucătorul a primit dreptul de evolua în Liga 1, potrivit sursei citate.

Sâmbătă (7 mai), procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul decesului lui Patrick Ekeng.

În continuare, vor fi audiați medicii de pe ambulanța Puls, dar și medicii de la Spitalul de Urgență care s-au ocupat de resuscitare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin piersic facebook jpg
image
image
image
image
image
image
profimedia 0871124364 jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Jose Mourinho (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net