Imagini cu Costel Gâlcă în prima zi la Barcelona. Azi debutează oficial!

Ultima actualizare:

    Costel Gâlcă, la prima întâlnire cu noii săi elevi
Costel Gâlcă, la prima întâlnire cu noii săi elevi

Constantin Gâlcă a fost numit, luni, la conducerea tehnică a echipei din La Liga Espanol Barcelona, fostul antrenor al Stelei semnâd un contract valabil până în vară cu gruparea la care a evoluat patru ani ca jucător, între 1997 şi 2001.

Costel Gâlcă
Costel Gâlcă

"Antrenorul ales pentru a fi la conducerea echipei RCD Espanol este Constantin Gâlcă. Tehnicianul român va începe în această seară să conducă echipa la antrenamentul din Power8 Stadium pentru meciul cu Levante din Cupa Spaniei. Gâlcă a ajuns la un acord până la finalul anului şi va fi prezentat în această seară, la sala de conferinţă de la stadion, în jurul orei 21.00, după ce se va încheia antrenamentul. El va fi însoţit de preşedintele clubului, Joan Collet, şi de directorul sportiv Oscar Perarnau, care vor explica detaliile acestei noi etape", a anunţat clubul catalan în cursul serii de marţi.

Costel Gâlcă, în sala de trofee a clubului Espanol
Costel Gâlcă, în sala de trofee a clubului Espanol

"Mă bucur că am primit şansa de a reveni acasă. Sunt un fan în plus, am urmărit echipa. Voi face totul pentru a ajunge la un nivel bun. Trebuie să atragem din nou fanii la stadion prin jocul nostru. Fanii sunt foarte importanţi pentru noi. Vreau o echipă agresivă, dacă vrem balonul, trebuie să-l recuperăm rapid. Urmăresc mult Espanol, sunt un fan şi sufăr alături de echipă. Jucătorii au un potenţial extraordinar, iar filozofia mea este să am un grup puternic, fiecare să-şi asume rolul şi de aici să ne simţim bine. Trebuie să câştigăm fiecare meci, să nu facem niciun cadou", a declarat Gâlcă.

Gâlcă, la primul antrenament cu Espanol
Gâlcă, la primul antrenament cu Espanol

După ce a fost prezentat oficial, fostul antrenor al Stelei a făcut o vizită şi în sala de trofee a clubului catalan. Ultimul trofeu important cucerit de Espanol este Cupa Spaniei, în 2006.

Gâlcă va debuta oficial chiar astăzi la Espanol, de la ora 22.00, pe teren propriu, cu Levante, în returul 16-imilor de finală ale Cupei Spaniei. În tur, scorul a fost egal, 1-1.

În campionat, după 15 etape, Espanol ocupă locul 12 în La Liga, cu 17 puncte, la doar trei puncte de prima poziţie retrogradabilă, 18, pe care se află formaţia lui Răzvan Raţ, Rayo Vallecano.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net