Idolii tribunelor Daniel Niculae şi Cristi Săpunaru se întorc în Giuleşti

Ultima actualizare:

    Daniel Niculae a înscris de cinci oriFoto Click!
Daniel Niculae a înscris de cinci oriFoto Click!

Noul antrenor al Rapidului, Marian Rada, a anunţat că Daniel Niculae şi Cristi Săpunaru i-au promis că vor semna cu giuleştenii.

"Am vorbit cu Nico şi Săpunaru, mi-au promis că vor semna cu Rapid. Eu le-am spus cu cât mai repede cu atât mai bine, să nu se agraveze situaţia şi să vină degeaba", a spus Rada.

Atacantul Daniel Niculae şi fundaşul Cristian Săpunaru, jucători liberi de contract, se antrenează de la începutul lunii la baza sportivă Pro Rapid alături de lot.

Niculae a evoluat pentru Rapid şi în returul ediţiei trecute a Ligii a II-a, dar în vară a refuzat prelungirea contractului căutându-şi o echipă în străinătate. El a jucat în perioada 2001-2006 la Rapid, după care a evoluat în străinătate la formaţiile AJ Auxerre, AS Monaco, AS Nancy şi Kuban Krasnodar.

Săpunaru este jucător liber din 21 august, când conducerea clubului spaniol Elche i-a reziliat unilateral contractul. Fundaşul a mai evoluat pentru Rapid în perioada 2006-2008 şi sub formă de împrumut timp de şase luni, în 2010. În cariera sa, fotbalistul în vârstă de 30 de ani a mai jucat la echipele FC Naţional, Callatis Mangalia, FC Porto şi Real Zaragoza.

"Eu trebuie să am morarul ridicat ca să îl transmit şi jucătorilor. I-am întrebat ce probleme au şi mi-au spus ceea ce ştiam, de restanţele salariale. Eu le-am spus că vreau să le redau plăcerea de a juca fotbal. Vreau să se distreze pe teren pentru că este un joc care trebuie făcut cu plăcere", a mai spus Rada.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net