Ibrahimovic taie cu «foarfeca» în LA

Ultima actualizare:

    Zlatan nu stă  departe de fotbal nici în vacanţă
Zlatan nu stă departe de fotbal nici în vacanţă

Acrobaticul “Ibra” nu se dezminte. În loc să se relaxeze în zilele libere, suedezul şi-a încântat fanii cu câteva “foarfece” executate pe nisip.

După ce a participat cu naţionala Suediei la Euro 2016, Zlatan Ibrahimovic (34 de ani) are parte de o vacanţă prelungită. Proaspătul jucător al echipei engleze Manchester United se află în aceste zile la Los Angeles, în Statele Unite, asta în timp ce viitorii săi coechipieri au început deja antrenamentele sub comanda lui Jose Mourinho. 

Aflat încă în vacanţă,  atacantul suedez face  spectacol cu mingea pe  plajele din Los Angeles
Aflat încă în vacanţă, atacantul suedez face spectacol cu mingea pe plajele din Los Angeles

Antrenorul lusitan n-are motive să se teamă pentru forma fizică a lui “Ibra”, suedezul demonstrând că nu se poate despărţi de minge nici măcar în vacanţă. Cel puţin aşa reiese din fotografiile postate de fostul atacant al lui PSG pe reţelele sociale. Se poate vedea cum acrobaticul Ibrahimovic s-a dat în spectacol pe plaja Venice din LA, execuţiile sale amintind de cele care l-au făcut celebru pe teren.  “Fac fotbalul să pară simplu”, a fost mesajul transmis de “Ibra” fanilor săi.

Cu tatuajele la Marele Canion

Tatuat din cap până-n picioare, Zlatan Ibrahimovic are o agendă încărcată în vacanţa din SUA. Astfel, înainte de a ajunge la plajă în Los Angeles, suedezul a avut cartierul general la Las Vegas, ocazie cu care a vizitat şi Marele Canion, obiectiv turistic aflat la câteva sute de kilometri distanţă. “Ibra” va reveni în Europa până la finalul lunii, debutul său la Manchester United fiind anunţat în amicalul cu Galatasaray de la 30 iulie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net