Iar i-a luat valul pe steliști. Reghe:”Nu ne bate nimeni din țară!”

Ultima actualizare:
"Regele" crede că echipa sa a fost stopată în drumul spre titlu de prestaţiile dezastruoase ale arbitrilor
"Regele" crede că echipa sa a fost stopată în drumul spre titlu de prestaţiile dezastruoase ale arbitrilor

Campioana a câștigat lejer meciul cu Viitorul lui Gică Hagi, 3-1, iar după joc tehnicianul Laurențiu Reghecampf a vorbit despre forța echipei sale.

”Suntem în spatele Astrei, trei puncte, mai avem de recuperat, dar este un pas important. Este foarte important să câştigăm în fiecare săptămână. Am întâlnit o echipă foarte bună, nu trebuia să-i lăsăm să joace fotbal, ne trebuiau jucători care să facă banda foarte bine, să nu le lăsăm spaţii. La pauză am fost nevoit să-l schimb pe Hamroun, care a simţit ceva la picior, dar a intrat Tamaş, care a intrat bine şi am câştigat fără emoţii. Avem jucători care se pretează pentru jocul nostru. Echipa va creşte de la meci la meci. Prestaţia de azi a fost superioară celor două meciuri din decembrie jucate aici. Dacă jucătorii vor evolua la adevărata lor valoare, n-avem cum să pierdem cu nimeni în România”, a spus Reghecampf, conform digisport.ro.

Antrenorul celo4r de la Viitorul, Gică Hagi,a precizat că echipa sa vrea să joace şi are de învăţat de la fiecare meci. "Am luat bătaie, mă doare şi nu îmi place, dar asta e. Când nu ai ce să faci şi nu depinde de tine... Nu sunt aici să plâng. Eu doar constat două lucruri pe care le spun. Sunt mici detalii care fac diferenţa. Vrem să jucăm, suntem aici şi avem de învăţat de la fiecare meci. Mergem înainte, analizăm şi o să tragem concluziile, ce am făcut bine şi ce am făcut rău", a mai spus tehnicianul.

16 sport reghecampf jpeg

”Fotbalul e format din detalii mici, care fac diferenţa la un moment dat. Am început jocul bine, iar până la cele două momente am jucat bine. Până în minutul 34, lucrurile erau 50-50%. Cele două momente au schimbat meciul şi e greu să revii, ca echipă tânără, care capătă experienţă. La Târgu Jiu, al patrulea arbitru a zis ceva, acum a zis altceva. Dacă a fost penalti sau henţ ziceţi voi, ce să zic eu? Dacă a fost henţ şi nu l-a văzut al patrulea arbitru, care văzuse penalti, ce să mai zic? Dacă încep şi eu cu 3-0, pare mai uşor după aia. Nu vreau să îi iau Stelei din merite, pentru că e puternică şi îşi doreşte. Nu vreau să vin să îmi creez scuze, dar e o realitate. Pentru noi nu e bună, fiindcă vrem să jucăm, suntem în play-off şi credeam că aici e care pe care şi cel mai bun e câştigător. Trageţi voi concluzia, cu ce se întâmplă meci de meci", a spus Gheorghe Hagi, conform digisport.ro.

Gheorghe Hagi a subliniat că nicio echipă nu a dominat FC Viitorul în play-off până acum. "Avem fotbalul cel mai bun, golurile cele mai multe. Că am pierdut unele meciuri, e normal, că nu suntem dintr-o dată invincibili. Cred că merităm să jucăm în play-off, dar aici lucrurile sunt mai grele, iar noi suntem mici. Noi nu contăm deloc încă dinainte să înceapă play-off-ului", a adăugat el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Toni Kroos (EPA) jpg
Mihai Chiruta (Facebook) jpg
Dinamo Csikszereda (Sportpictures) jpg
Neil Lennon (Facebook) jpg
Jurgen Klopp (EPA) jpg
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net