Ianis Zicu şi Marius Constantin se întorc acasă

Ultima actualizare:

    Zicu va fi titular în meciul de diseară
Zicu va fi titular în meciul de diseară

Rapid e obligată să câştige meciul de diseară, cu ASA Târgu Mureş, pentru a nu pierde contactul cu locurile de deasupra liniei retrogradării. În faţa lor, chiar pe Giuleşti, le vor sta însă doi foşti jucători care au făcut istorie în tricoul alb-vişiniu.

Marius Constantin, fundaşul de 30 de ani care va purta diseară culorile roş-albastre ale ardelenilor, a jucat şapte ani în Grant, 2004-2010 şi 2012-2013. În prima perioadă a bifat 162 de meciuri, câştigând cu Rapid două Cupe ale României şi o Supercupă. De asemenea, acesta a participat cu giuleştenii în cea mai bună campanie europeană a clubului, cea din 2005-2006, când Rapid a ajuns până în sferturile Cupei UEFA.

Apoi, Ianis Zicu are şi el în vene sânge vişiniu. Deşi a fost promovat de Dinamo şi înainte de Rapid a mai jucat şi pentru Poli Timişoara, mijlocaşul a spus de nenumărate ori că cel mai bine s-a simţit în Giuleşti, în sezonul 2006-2007. Atunci, Zicu a jucat 35 de meciuri sub comanda lui Răzvan Lucescu, înscriind 13 goluri.

Diseară, de la 21:30, ambii vor dori să le pună beţe în roate lui Pancu şi compania, în speranţele de doi bani pe care le mai au în lupta cu Steaua, pentru titlu.

La un pas să nu se joace din cauza firmei de pază

Şedinţa tehnică obişnuită înaintea fiecărui meci pe Stadionul Giuleşti s-a transformat luni într-un circ total. Caldo Privat Security, firma care asigură paza la partidele de acasă ale Rapidului, a prezentat dovezi că feroviarii le sunt datori cu 36.000 de lei şi a ameninţat că dacă nu plătesc urgent, meciul cu ASA nu se va juca.

Click! a aflat că Rapid nu achitase banii nici până aseară, dar Dragoş Frăţilă, administratorul clubului, a oferit garanţii că totul se va rezolva favorabil.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net