Ianis joacă pe "diesel" la Fiorentina

Ultima actualizare:

    Ianis are 3 pase  de gol în 3 meciuri
Ianis are 3 pase de gol în 3 meciuri

La numai 17 ani, puştiul Ianis Hagi e marea revelaţie a Fiorentinei în primele trei meciuri amicale ale grupării “viola”. “Diesel” e cuvântul cu care l-au apreciat italienii.

Primul test serios pentru echipa din Florenţa a fost trecut cu brio de Ianis Hagi. În partida de verificare cu divizionara secundă Trapani (2-1), fostul jucător al Viitorului a fost folosit titular în linia ofensivă, alături de mult mai experimentaţii Mauro Zarate, Josip Ilicic şi Giuseppe Rossi. Hagi junior a dat dovadă de mult curaj, ratând în două rânduri deschiderea scorului prin şuturi de la marginea careului. Apoi, la scorul de 0-1, Ianis a obţinut penalty-ul din care Fiorentina a egalat, fiind ţinut în careu de un adversar. Calităţile tehnice ale lui Ianis Hagi au ieşit însă la iveală la faza golului de 2-1 marcat de Zarate. Astfel, românul l-a servit pe argentinian cu o pasă spectaculoasă, cu câlcâiul, execuţie care ne-a adus aminte de magiile făcute pe teren de tatăl său, Gică Hagi. Presa din Cizmă a remarcat la unison evoluţia lui Ianis. “Prestaţie în creştere pentru talentatul român. Hagi şi-a arătat limitele din punct de vedere fizic, dar în schimb şi-a etalat abilităţile tehnice de înalt nivel. Pasa de gol pentru Zarate a fost una delicioasă, dând un semnal interesant pentru viitor. Diesel”, a fost caracterizarea făcută lui Ianis de site-ul firenzeviola.it.

Chipciu, aplaudat la debut

La fel ca Ianis Hagi, Alex Chipciu a început cu dreptul aventura sa la echipa belgiană Anderlecht. La numai 24 de ore de la oficializarea transferului, fostul stelist a intrat pe teren din primul minut al amicalului pe care formaţia din Bruxelles l-a câştigat (3-1) cu olandezii de la Heerenveen. Chipciu n-a strălucit, dar a scos un penalty pentru Anderlecht, fiind aplaudat la scenă deschisă în minutul 70, atunci când a fost înlocuit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net