Ianis Hagi ia 7.500 de euro pe lună în Italia

Ultima actualizare:

    Ianis Hagi s-a transferat în  acest an în Italia de la  Viitorul Constanța
Ianis Hagi s-a transferat în acest an în Italia de la Viitorul Constanța

Jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport l-au inclus pe Ianis Hagi în topul celor mai prost plătiţi fotbalişti din campionatul Italiei. Astfel, mijlocaşul transferat de la Viitorul în această vară are la gruparea din Florenţa un salariu lunar de 7.500 de euro, adică 90.000 de euro pe an.

Dintre jucătorii care cochetează cu echipa mare a Fiorentinei, Ianis e al doilea de la coadă în ceea ce priveşte banii, înaintea unui alt puşti, Federico Chiesa, recompensat cu 72.000 de euro pe stagiune. E adevărat, având doar 18 ani, Hagi junior nu putea pretinde mai mult, el urmând să-şi sporească veniturile în cazul în care evoluţiile sale din teren vor fi pe măsură. Deocamdată, Ianis rămâne cu performanţa de a fi debutat în Serie A, în partida din deplasare de la Cagliari de la finalul lunii octombrie, atunci când antrenorul Paulo Sousa l-a introdus în joc în ultimul sfert de oră. Comparativ cu salariul „micuţ” al lui Ianis Hagi, la polul opus se află internaţionalul argentinian Gonzalo Higuain de la Juventus, care încasează în fiecare an 7.500.000 de euro.

Fiorentina este pe locul 7

După 11 etape, Fiorentina ocupă locul 7 în Serie A, cu 16 puncte, dar cu un meci mai puțin disputat. Obiectivul echipei pentru actuala stagiune este acela de a se califica în viitoarea ediție a Ligii Europa, ceea ce înseamnă o clasare pe unul dintre locurie 4-5. În prezent, primele trei locuri în Italia sunt ocupate, în ordine, de formațiile Juventus (27 puncte), AS Roma (23 puncte) și AC Milan (22 puncte).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net