I-au cerut lui Iohannis să-i lase pe stadion

Ultima actualizare:

    Arena Naţională va  rămâne închisă cel  puţin până în iunie
Arena Naţională va rămâne închisă cel puţin până în iunie

Arena Naţională rămâne în continuare închisă, neavând avizul ISU, iar cele mai tari meciuri de fotbal din Liga I, din cupe, chiar şi amicalul de lux al naţionalei cu Spania sunt trimise în provincie. Sătui de exil, campionii de la Steaua cer ajutor la nivel înalt pentru soluţionarea problemei.

Avem un stadion nou, construit cu sute de milioane de euro, dar ne uităm la el. Meciurile de fotbal nu se pot juca pe Arena Naţională, care rămâne închisă până va primi un aviz favorabil de la ISU. Documentele întârzie să apară, iar cele mai tari partide sunt mutate, forţat, în afara Bucureştiului. Cazul meciului amical dintre România şi Spania este ultimul într-un lung şir de derbiuri care, în mod normal ar fi trebuit să se joace pe Arena Naţională, dar care îşi caută gazdă în provincie. Nici duelul rivalităţilor istorice, Steaua-Dinamo, nu se va juca pe cel mai nou stadion din Bucureşti, asta cu toate că părţile implicate au afirmat că-şi asumă responsabilitatea organizării unui asemena derbi. Cu nervii întinşi la maximum şi ajunşi la limita răbdării, steliştii au luat atitudine, din nou, ieri, şi au cerut ajutorul preşedintelui în această situaţie.

“Este ruşinos ceea ce se întâmplă. Este o pată neagră pentru România. Mi-aş fi dorit să jucăm cu Dinamo pe Arena Naţională pentru că ar fi venit mai mulţi suporteri şi ar fi fost un spectacol mai frumos. Eu îl rog şi pe preşedintele Iohannis să se implice pentru a rezolva această situaţie. În Germania, lucrurile ar fi stat altfel. S-ar fi rezolvat imediat” a declarat Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Stelei. Tehnicianul campioanei a mers mai departe cu afirmaţiile: “Noi ne asumăm riscuri să jucăm acolo. Noi, federaţia, Dinamo, fiecare în parte face ce poate pentru ca meciurile să se dispute pe Arena Naţională, însă lucrurile nu se mişcă”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Toni Kroos (EPA) jpg
Mihai Chiruta (Facebook) jpg
Dinamo Csikszereda (Sportpictures) jpg
Neil Lennon (Facebook) jpg
Jurgen Klopp (EPA) jpg
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net