Hora este peste tot atacul din Voluntari

Ultima actualizare:

    Hora este cel mai periculos atacant din  campionatul intern
Hora este cel mai periculos atacant din campionatul intern

Ioan Hora a fost „reinventat” pe postul de atacant, iar mutarea lui Edi Iordănescu s-a dovedit inspirată. „Horică”, aşa cum e strigat de colegi, e cel mai bun marcator din campionat şi toţi cei din ofensiva adversă de azi nici măcar nu-l egalează.

Gorjenii sunt revelaţia Ligii I. Neînvinşi de nouă etape, ei dau şi golgheterul competiţiei. Ioan Hora e un mijlocaş de 27 de ani reprofilat în atacant. „Aventura” sa a început după plecarea lui Mihai Roman în Olanda la NEC, el fiind de altfel al doilea cel mai bun marcator al campionatului în sezonul trecut, cu 16 goluri. „Mă bucur că mi-am ajutat echipa, că am înscris atâtea goluri şi sper să o ţin tot aşa. Eu nu mi-am propus să iau titlul de golgheter, sunt doar o improvizaţie pe postul de vârf împins... Dacă nu va fi altă soluţie, normal că accept poziţia din teren”, a explicat Hora.

„El a depăşit orice aşteptare şi nu cred că va fi uşor să găsim un vârf pe măsura a ceea ce avem acum”, l-a lăudat şi conducătorul Narcis Răducan. Şi, într-adevăr, echipa lui Gigi Mulţescu va avea o misiune dificilă în a-l stopa pe Hora. Fotbalistul Pandurilor şi-a început „recitalul” la data de 1 august în faţa celor de la CSMS Iaşi, parcursul a fost unul constant şi ultima oară când numele său a fost pe tabelă, în campionat, s-a întâmplat în meciul cu Timişoara, de la data de 19 octombrie. A înscris de opt ori în aceste etape, în două ocazii a reuşit „dubla”, iar din cele 27 de puncte ale gorjenilor şapte au fost aduse de el. De aceea, „Smurd-ul” Mulţescu trebuie să caute soluţii mai ales că oamenii săi din atac, Pancu, Kone, Vâlceanu, Bălan, Costea şi Voduţ au înscris împreună şapte goluri, cu unul mai puţin faţă de Hora.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net