Herea, transferul de Ligă al Viitorului

Ultima actualizare:

    Ovidiu Herea a semnat  pe doi ani cu  echipa campioanăFoto: Sportpictures.eu
Ovidiu Herea a semnat pe doi ani cu echipa campioanăFoto: Sportpictures.eu

Viitorul se pregăteşte de preliminariile Ligii Campionilor, unde are nevoie să treacă măcar un tur pentru a încasa câteva milioane de euro. Pentru asta îi trebuie însă jucători cu experienţă, mai ales că nu-şi va putea păstra întreg lotul cu care a luat titlul. Şi începutul nu sună rău!

Gheorghe Hagi l-a adus la malul mării pe Ovidiu Herea, jucător foarte talentat, tehnic şi cu experienţă, care nu şi-a atins potenţialul maxim dintr-o lipsă acută de motivaţie. E genul de fotbalist sub-apreciat şi sub-evaluat, dar cu mare calitate, iar „Regele” l-a „mirosit” bine! Creatorul Viitorului încearcă să obţină de la Herea aceleaşi rezultate ca de la George Ţucudean, jucător venit cu acelaşi statut, dar care şi-a pus amprenta pe titlul constănţenilor.

Herea se încadrează perfect şi în stilul de joc combinativ şi de posesie al Viitorului, plus că este un excelent executant de lovituri libere şi de penalty-uri. Hagi era în mare căutare de „decari”, iar mijlocaşul în vârstă de 32 de ani a jucat acest rol la Rapid între 2006 şi 2013. Herea a mai fost legitimat la FC Sion, în Elveţia, Skoda Xanthi, din Grecia, iar sezonul recent încheiat s-a chinut la Pandurii Târgu Jiu, în tur, şi la Concordia Chiajna, în a doua parte a sezonului. 

Mijlocaşul produs de Progresul Bucureşti nu este singurul „veteran” dorit de Hagi la Viitorul. „Regele” e pe cale să-i dea o şansă şi controversatului Gabriel Tamaş, 33 de ani, pentru că şi în apărare are nevoie de un jucător cu experienţă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net