Haţegan, arbitru bun de Euro, gafeur în derby!

Ultima actualizare:

    Ovidiu Haţegan
Ovidiu Haţegan

Ovidiu Haţegan, arbitrul care ne va reprezenta la Euro în vară, a condus derby-ul Dinamo - Steaua, dar a greşit în câteva rânduri. A validat golul roş-albaştrilor, deşi a fost ofsaid, a eliminat prea uşor doi jucători, câte unul de fiecare parte, Filip şi Hamroun, şi nu l-a dat afară pe Pintilii.

"Mi se pare că toţi cei trei jucători ar fi pe aceeaşi linie şi că jucătorul a fost în ofsaid. Pe asistent îl prinde foarte prost plasat, nu îl prinde pe linia penultimului apărător şi nu ştiu dacă câmpul lui vizual este foarte bun", a spus fostul mare arbitru internaţional, Ion Crăciunescu, la Digi Sport. Golul a fost marcat de Hamroun, iar asistentul incriminat este Sebastian Gheorghe.

"La învălmăşeala aceea, am văzut aşa o exigenţă la roşu, mi s-a părut exagerat. E drept că i-a pus mâna pe gât, dar nu îl strânge din faţă, îi pune mâna pe ceafă. Nu cred că a văzut cât l-a strâns acolo. Nu mi s-a părut un fault violent", a mai spus Crăciunescu. Spre finalul jocului, Hamroun şi Filip s-au contrat şi au fost eliminaţi.

"A fost un fault clar, era cel puţin cartonaş galben", a explicat Crăciunescu. Pintilii a primit cartonaş galben în minutul 9, când l-a faultat pe Bicfalvi, iar în minutul 65 a intrat dur la Palici. În minutul 72 a comis un nou fault, a fost iertat din nou, iar antrenorul Stelei l-a scos imediat din teren şi l-a băgat pe Bourceanu.

"Haţegan este un arbitru care merge la Euro, dar dacă nu e în stare să scoată de pe teren un jucător pe care l-a eliminat, cum a fost în cazul lui Filip, n-are ce căuta acolo! Nu e normal să nu poţi să te ridici la nivelul unui astfel de meci. Arbitrul de linie a luat toate deciziile doar împotriva noastră", a spus Reghecampf.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net