Hamroun, reprimit după doar patru zile

Ultima actualizare:

    Exclus din echipa Stelei, algerianul Hamroun a fost iertat de patron în timp recordFoto: Sportpictures.eu
Exclus din echipa Stelei, algerianul Hamroun a fost iertat de patron în timp recordFoto: Sportpictures.eu

Jugurtha Hamroun a fugit de la club şi s-a dus să negocieze cu arabii de la Al Sadd. Mutarea nu s-a putut realiza, el având încă doi ani de contract cu cei din Ghencea, şi pentru actul de indisciplină a fost anunţat că va fi trimis să se pregătească cu juniorii şi amendat exemplar. Însă, surpriză: după doar patru zile, a revenit sub comanda lui Reghe şi de acum e anunţat ca titular.

Lipsa achiziţiilor de marcă şi plecarea unor vedete ca Alex Chipciu, i-a făcut pe stelişti să se răzgândească în privinţa rebelului Hamroun. Mijlocaşul de 27 de ani nu a venit la şedinţa tactică pentru partida cu Sparta Praga din preliminariile Ligii Campionilor, motivând că are probleme personale. De fapt s-a dus în străinătate pentru a trata cu Al Sadd din Qatar. Românii l-au exclus din lot şi au postat un comunicat în acest sens la data de 24 iulie. Gigi Becali a anunţat că-i va distruge cariera, că-l va trimite să se antreneze cu juniorii de la primele ore ale dimineţii şi a dezvăluit că jucătorul a adus femei în catonament. În plus, i-a pregătit o amendă de 25 la sută din contractul de 10.000 de euro lunar. 

Dar, după meciul cu Sparta, 1-1, realizând că echipa e slăbită s-a schimbat total: “A fost penalizat, dar asta nu înseamnă că o să-l ţin pe coclauri. Ce fac, îi dau bani degeaba?! Va juca şi-n campionat şi-n Europa… Poate vine o echipă şi dă cinci milioane pe el. Oricum, cred că o să plece la arabi”. Cert e că de ieri, 28 iulie, la doar patru zile distanţă după ce fusese dat afară, Hamroun a revenit la prima echipă şi duminică, în meciul cu Viitorul, va fi titular. Totuşi, escapada sa a fost taxată de fundaşul Tamaş, care l-a criticat public pe algerian şi se consideră nedreptăţit fiindcă în trecut el a fost dat afară definitiv după ce a avut o aventură bahică şi nu a venit la un antrenament.

L-au luat pe Mitrea

Bogdan Mitrea
Bogdan Mitrea

Steliştii l-au adus sub formă de împrumut de la Ascoli pe fundaşul Bogdan Mitrea. Jucătorul de 28 de ani mai are contract cu italienii până în 2018, dar nu intră în planurile antrenorului Alfredo Aglietti. “Mitrea a semnat pentru un an, cu opţiune pe încă unul”, a spus Becali. Mitrea s-a remarcat în Ligă la Viitorul, acolo unde a şi marcat 14 goluri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net