Hamroun încearcă să fugă de la Steaua

Ultima actualizare:

    Hamroun putea fi  titular în meciul  cu Sparta Praga,  de marţi
Hamroun putea fi titular în meciul cu Sparta Praga, de marţi

Jugurtha Hamroun încearcă să le forţeze mâna oficialilor Stelei, pentru a fi lăsat să plece în Qatar, la Al Sadd, însă Gigi Becali nu vrea să-l vândă acum. Jucătorul mai are încă doi ani din înţelegerea cu românii şi e la mâna lor, prima pedeapsă pentru lipsa de la antrenamentul de ieri fiind o amendă de 25 la sută din salariu.

Jugurtha Hamroun, 27 de ani,  i-a anunţat sâmbătă pe cei din staff că trebuie să ajungă neapărat la Paris pentru a rezolva nişte probleme personale. I s-a transmis că nu se poate, urmând ca duminică să aibă loc şedinţa de pregătire tactică pentru turul de marţi cu Sparta Praga din preliminariile ligii Campionilor. Nu a ţinut cont şi a plecat. Mai mult, el s-a deplasat în Elveţia, alături de tatăl său care-i este şi impresar, pentru a negocia transferul la Al Sadd, o echipă din Qatar. “Hamroun nu va face parte din lot pentru partida din turul III preliminar al UEFA Champions League cu Sparta Praga, care se va disputa marţi, 26 iulie, în Cehia”, au reacţionat cei din Ghencea într-un comunicat, specificând şi faptul că fotbalistul va primi amenda maximă prevăzută de Regulamentul Intern. 

Astfel, el va suporta o penalizare de 25 la sută din leafă, va fi obligat să revină la club şi probabil va fi trimis la echipa secundă pe termen nelimitat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net