Hagi visează la Europa

Ultima actualizare:

    Viitorul a eliminat  pe FC Botoşani  din Cupa României
Viitorul a eliminat pe FC Botoşani din Cupa României

Viitorul s-a transformat într-o forţă a fotbalului autohton în doar şase ani de la înfiinţare. Dacă până acum Gică Hagi, patronul şi antrenorul echipei, nu îndrăznea să declare că ţelul este câştigarea unui titlu, acum şi-a schimbat total planurile.

Trupa constănţeană s-a calificat în sferturile Cupei după ce a învins pe FC Botoşani, 1-0, iar „Regele” şi puştii săi au aspiraţii înalte. „E un moment bun al nostru şi ne gândim la un trofeu, de ce să nu o facem?! Le-am spus băieţilor că putem câştiga Cupa. Calificările şi victorile aduc entuziasm. Arătăm foarte bine în acest an ca echipă şi nimic nu e imposibil atunci când munceşti”, a anunţat fostul mare internaţional. Viitorul îşi poate atinge scopul având ca variantă triumful în competiţia KO, acolo unde a ajuns în primele opt, dar şi campionatul, trupa fiind pe poziţia secundă după 15 etape scurse, cu 29 de puncte, în timp ce din Cupa Ligii a fost eliminată de Astra. Hagi ţine câte un discurs motivaţional înaintea meciurilor, iar acum elevii săi „primesc” şi ideea că pot fi campioni, fapt recunoscut şi de „veteranul” Florin Cernat, la Digi Sport: „Nu mă feresc să vorbesc de titlu, dar e puţin cam devreme să discutăm acum despre câştigarea lui. Oricum, potenţial avem şi dovada stă în rezultate. M-aş bucura să câştig un titlu cu Viitorul şi-n primul rând m-aş bucura pentru Gică Hagi”.

Viitorul, sperietoare pentru Botoşani

Copiii „Regelui” au învins pe Botoşani de două ori în decurs de patru zile. Luni s-au impus în Liga I, scor 3-1, iar joi au câştigat cu 1-0 în Cupă, Ganea având o execuţie fabuloasă. „E o încântare să vezi aşa execuţii, dar e dur să suporţi pe propria piele”, a spus antrenorul moldovenilor Cristi Pustai, referindu-se la golul lui Cristi Ganea, un voleu de la 30 de metri, mingea fiind trimisă la vinclul porţii. De remarcat e faptul că în sezonul trecut Viitorul a eliminat pe FC Botoşani din Cupa Ligii.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net