Hagi a prefațat derby-ul cu FCSB și l-a ”înțepat” pe finul Becali!

Ultima actualizare:

    Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi

Managerul campioanei Viitorul, Gică Hagi, a vorbit despre meciul cu FCSB, a afirmat că nu-l iartă pe Gigi Becali pentru episodul de la TAS și a anunțat că nu mai vrea să fie strigat ”Regele”.

Hagi...despre derby-ul cu FCSB: ”Avem un meci mare, cu o echipă mare, cu un lot bun, trebuie să ne ridicăm la nivelul meciului, trebuie să nu facem greşeli dacă vrem să luăm puncte. Suntem pregătiţi, încercăm să câştigăm, suntem echipa campioană. Anul ăsta e unul nemaipomenit, am reuşit ceva fantastic, suntem mândri, fericiţi, dar vom fi şi mai fericiţi, dacă mâine câştigăm. Trebuie să facem un meci mare".

...despre apelul depus de FCSB la TAS după câştigarea titlului: ”Pentru mine e uitată şi e o ruşine naţională că s-a făcut acel lucru. Ar trebui să ne fie ruşine. Nici măcar nu vreau să îmi aduc aminte ce circ s-a făcut în acele 3 luni”.

...despre porecla ”Regele”: ”Rugămintea mea e să nu-mi mai ziceți așa. Nu există rege la fotbal, cu toate că dacă puneți ghilimelele e ok, sunt. Dar restul nu. Când pui în ghilimele, pui apoi și de ce, și performanțele pe care le-a făcut. Doar atât. În rest vă rog frumos să nu-mi mai spuneți. La fotbal nu există faroni, boieri, regi, exită muncitori. Eu sunt muncitor, mie îmi place să muncesc. Iar un rege muncitor în trening și pe câmp nu merge”.

FCSB - Viitorul e duminică seară, de la ora 20.00.

image
image
image
image
image
image
Trabzonspor Fenerbahce (EPA) jpg
Aryna Sabalenka (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net