Hagi nu vrea să mai audă de Gigi Becali!

Ultima actualizare:

    Pentru Hagi nu mai există Gigi Becali
Pentru Hagi nu mai există Gigi Becali

Gică Hagi îl evită pe Gigi Becali. Cearta dintre naş şi fin a pornit după ce patronul FCSB a contestat la TAS titlul câştigat de Viitorul, considerând că roş-albaştrii sunt adevăraţii campioni. S-a dovedit totuşi că trupa "Regelui" are dreptate.

"I-am trimis mesaj, l-am felicitat. Am scris: Felicitări, Meriți să fii campion. Toate, cu litere mari. Ce atâta balamuc? Am cerut un simplu arbitraj. Au câștigat, felicitări! Nu contează cu ce s-au apărat. Încă nu mi-a răspuns la mesaj. El este supărăcios, dar eu aștept să îmi răspundă, dacă nu-mi răspunde o să-l sun. Dar o să-i treacă, cât o să stea supărat. Eu cu Gică nu mă mai cert niciodată în viață. Dar la fotbal e război încontinuu", a spus Gigi Becali după aflarea verdictului de la TAS. Totuşi, Gică Hagi nu i-a răspuns la mesaj până acum şi nici la apelurile telefonice. De fapt, "Regele" a întrerupt orice legătură cu Becali după ce a aflat de intenţia celor de la FCSB de a contesta titlul Viitorului.

Naş şi fin, Hagi şi Becali, au mai avut o perioadă în care nu şi-au mai vorbit şi fostul mare jucător chiar a fost jignit în public. "Pe banii mei nu-şi bate nimeni joc, chiar dacă el se numeşte Hagi. Dacă nu era naşul meu, nu-l mai vedeaţi pe aici. Când îţi cere un patron un lucru îl faci şi cu asta-basta. Toţi antrenorii şi Zenga şi Protasov când am vrut ceva, aşa au făcut. Crezi că dacă te numeşti Hagi poţi să faci ce vrei pe banii mei? Dacă am zis Mirel Rădoi să fie fundaş de marcaj, aşa faci, dacă nu atunci Hagi o să plece. Cu el n-am ce să mai vorbesc! Să mă lase în pace, cu treburile mele, că el a făcut din Steaua o salată", a spus atunci Gigi Becali.

"Patronul Stelei să uite că i-am fost naş. L-am iertat o dată, demult, dar a doua oară nu se va mai întâmpla. Niciodată nu vom mai fi prieteni. M-am săturat. Nu mai suportam tensiunea. Mă simţeam torturat la Steaua. Înaintea unui meci, Adi Ilie mi-a zis: «Vezi că a spus Gigi că X trebuie să joace». M-am enervat!", a răspuns Hagi.

Trei ani s-au evitat, iar apoi "Regele" l-a iertat şi l-a ajutat pe finul său: în perioada detenţiei, Becali a fost angajat la Viitorul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net