Hagi i-a biciuit din nou pe federali: "Vreau calificări, nu marketing!"

Ultima actualizare:

    Viitorul e cea mai în formă echipă din Liga 1, iar „Regelui” îi dă acum mâna să-i atace din nou dur pe cei care conduc destinele echipei naţionalefoto: click!
Viitorul e cea mai în formă echipă din Liga 1, iar „Regelui” îi dă acum mâna să-i atace din nou dur pe cei care conduc destinele echipei naţionalefoto: click!

Constănţenii au ajus la a şasea victorie consecutivă după 2-0 cu Sepsi, iar fostul mare internaţional s-a liniştit. Cu echipa lui din nou în play-off, acesta se poate ocupa şi de alte mize pe care le cam neglijase în ultima vreme. Iar „impostorii” de la FRF, aşa cum Hagi şi compania numesc grupul care conduce Federaţia, au simţit din nou veninul „Regelui”.

Războiul dintre Generaţia de Aur şi gaşca lui Răzvan Buleanu este unul continuu, iar cele două beligerante mai iau doar câte o pauză de odihnă. Când jarul este însă umflat de puţin vânt, lucrurile degenerează din nou şi cuţitele reapar pe masă. S-a întâmplat sâmbătă seara, iar Gheorghe Hagi a dat de această dată primul cu piatra! Scânteia care a reaprins focul a fost acţiunea Federaţiei de joi, când oficialii echipei naţionale au lansat cu mare fast, într-o acţiune de mareketing costisitoare, noua siglă a echipei naţionale, care este de fapt o identitate istorică de brand. Cel mai bun fotbalist român din toate timpurile a spus că nu e impresionat de aceste eveniment, care nu înseamnă nimic dacă nu vine la pachet şi cu calificări la turneele finale. ”Îmi spun părerea. Nu vreau să se supere cineva. România a avut identitate când am fost la Europene şi Mondiale, acum e doar marketing. Identitate a fost când România a jucat trei Europene și trei Mondiale sau când juca în Mexic, la turneul final, cu Dobrin şi cu ceilalți. Lăsați asta cu marketingul. Noi așteptăm acum rezultate. asta ne lipseşte, nu sigle sau tricouri la modă”, a declarat Gică Hagi după partida cu trupa din Sfântu Gheorghe.

Schimbarea siglei de pe tricouri l-a enervat pe "Rege"

Biciurile date de „Rege” pe spinările şefilor de la Casa Fotbalului vin chiar în seara când selecţionerul Cosmin Contra l-a anunţat că are nevoie de doi jucători ai Viitorului pentru amicalele cu Turcia şi Olanda. Golgheterul George Ţucudean şi fundaşul Cristi Ganea au fost chemaţi din nou la lot de „Guriţă”, după ce tehnicianul mizase pe constănţeni şi la dubla cu Kazahstan şi Danemarca, debutul anternorului meci pe banca echipei naţionale. E de aşteptat însă ca astfel de săgeţi otrăvite să înceapă să zboare mult mai frecvent dinspre o tabără, spre cealaltă, mai ales că se apropie alegerile pentru preşedinţia FRF, iar Generaţia de Aur e disperată să-şi impună omul în detrimentul favoritului Răzvan Burleanu.

Alibec şi Hanca fac terapie la naţională

După partida lui Dinamo de la Mediaş, Cosmin Contra a anunţat oficial lotul cu care tricolorii vor aborda amicalele cu Turcia şi Olanda. Mai exact, tehnicianul a dezvăluit numele din campionatul intern care se vor alătura celor 17 stranieri confirmaţi încă de joi. Dacă pe Niţă, Pintilii, Tănase, Budescu,  Hoban, Deac, Ganea, Ţucudean, Bancu şi Băluţă îi recomanda forma de moment, nimeni nu înţelege ce caută în acest moment la lot Denis Alibec şi Sergiu Hanca. Primul e la pământ atât fizic, cât mai ales psihic, iar mijlocaşul „câinilor” a scăzut mult în joc şi vine şi după scandalul cu şpriţurile, de la Piatra Neamţ. Poate Contra vrea să-i resusciteze pe ambii la naţională!

Vedeta roş-albaştrilor a primit azi o veste foarte proastă
Vedeta roş-albaştrilor a primit azi o veste foarte proastă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net