Hagi, ce lovitură! E pe cale să vândă 15 jucători!

Ultima actualizare:

    Gică Hagi
Gică Hagi

Directorul general al celor de la Viitorul, Cristian Bivolaru, a dezvăluit că mai multe cluburi din străinătate sunt interesate de transferul a 15 juniori legitimaţi la gruparea finanţată de Gheorghe Hagi.

"Există un interes cert al mai multor cluburi din străinătate pentru cel puţin 12-15 juniori ai noştri. Avem o plajă mare de jucători şi interesul este pe măsură", a spus Bivolaru.

Deşi ocupă locul doi în Liga I, FC Viitorul nu îşi propune să se lupte pentru titlu, susţine Cristian Bivolaru.

"E greu de vorbit de titlu, e mult prea devreme. Cred că lupta va fi acerbă pentru pătrunderea în play-off. Până acum parcursul nostru a fost foarte bun, sperăm să îl continuăm. Cred că sunt alte echipe care au loturi şi mijloace financiare pentru a se bate la titlu", a adăugat oficialul clubului din Ovidiu.

Cristian Bivolaru
Cristian Bivolaru

Cristian Bivolaru speră ca LPF să modifice în viitor sistemul de desfăşurare astfel încât echipele să intre în play-off/play-out cu toate punctele obţinute în sezonul regulat, nu cu jumătate ca în prezent: "Nu cred că formula actuală din Liga I este cea mai potrivită. Nu mă refer la sistemul de play-off/play-out, ci la înjumătăţirea punctelor. Nu înţeleg de ce trebuie să se înjumătăţească punctele echipelor după prima jumătate a campionatului (n.r. - la finalul sezonului regulat). E un drept pe care ţi-l câştigi pe teren. Dacă se menţine sistemul de play-off/play-out trebuie să se regândească şi formula aceasta".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net