Guardiola: «Sunt aproape de retragere!»

Ultima actualizare:

    Guardiola are  în palmares  21 de trofee  câştigateFoto: Guliver/ GettyImages
Guardiola are în palmares 21 de trofee câştigateFoto: Guliver/ GettyImages

Josep Guardiola este printre cei mai titraţi antrenori în activitate, dar după 21 de trofee la Barcelona şi Bayern Munchen, ibericul pare să fi ajuns într-o fundătură în Anglia. Nimic nu-i iese la Manchester, iar asta îl face să se gândească la o decizie radicală.

Tehnicianul în vârstă de 46 de ani credea că va străluci şi în Premier League, dar şi-a dat repede seama că are de-a face cu un campionat mult mai complicat decât cel din Spania sau Germania. După 19 etape, adică fix la jumătatea campionatului, Guardiola era cu “cetăţenii” pe dezonorantul loc 4, la 10 puncte în spatele liderului Chelsea şi sub Liverpool şi Arsenal. Revelionul nu l-a mai prins niciodată în această situaţie jenantă, iar ruşinea îl macină pe spaniol. Într-un moment când nici jocul nu merge, iar fanii încep să vocifereze împotriva lui, Guardiola a făcut un anunţ care a şocat pe toată lumea. “Voi mai sta la City pentru următoarele 3 sezoane, poate mai mult, dar mă apropii de finalul carierei. Nu voi antrena până la 60 sau 65 de ani. Simt că faza retragerii mele e un proces care a început deja. Manchester City va fi una dintre ultimele mele echipe”, a spus Josep Guardiola, potrivit postului NBC. Spaniolul a ajuns pe Etihad vara trecută, după patru ani la Barcelona, 2008-2012, şi trei la Bayern Munchen, 2013-2016. Cu fiecare echipă a câştigat titlul intern de câte trei ori.

Becker îl sfătuieşte să bea o bere

simeon stalpnicul png

Boris Becker, fostul mare campion de tenis german, până de curând antrenor al lui Novak Djokovic, a luat în râs decizia spaniolului şi a pus-o pe seama unei rătăciri de moment. “Hai, Pep Guardiola! Eşti foarte stresat în ultima perioadă şi lucrurile nu merg cum le-ai planificat tu, dar te iubim! Bea o bere rece englezească şi relaxează-te!”, a scris neamţul pe o reţea de socializare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net