Guardiola schimbă echipa pentru returul cu Steaua

Ultima actualizare:

    GuardiolaFoto: AFP
GuardiolaFoto: AFP

Antrenorul lui Manchester City, Josep Guardiola, a declarat că va face câteva modificări în formula de start, Joe Hart şi Yaya Toure având şansa de a juca. Manşa secundă a play-off-ului Ligii Campionilor împotriva Stelei se va disputa miercuri, de la ora 21.45, şi va fi transmis de Pro TV şi Dolce Sport.

"Avem un avantaj mare după meciul tur, dar nimic nu este încheiat. Nu suntem încă în grupele Ligii Campionilor. Voi face câteva modificări în formula de start, Joe Hart şi Yaya Toure au o şansă de a juca mâine (n.r. - miercuri). Am avut meciuri grele în ultima săptămână şi de aceea voi face câteva modificări. Am respect pentru adversari şi ştiu că în fotbal se pot întâmpla multe. 5-0 este un avantaj important, dar trebuie să luăm în serios adversarul. Le-am spus jucătorilor că nimic nu este terminat. Putem lua un cartonaş roşu în minutul 10 şi adversarul să primească penalti. Apoi mai luăm un roşu peste zece mimnute şi totul se complică", a spus Guardiola, informează site-ul oficial al grupării engleze.

"Vincent Kompany şi Ilkay Gundogan mai au mici probleme. Avem zece zile la dispoziţie pentru a-i aduce într-o condiţie bună de joc. Sper ca după meciurile interţări să-i putem avea la antrenamente. Bacary Sagna nu este disponibil pentru meciul cu Steaua şi nici pentru cel cu West Ham United. Cel mai probabil, el va reveni la partida de pe Old Trafford", a mai spus el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net