Guardiola, iar te faci de râs? City - Barcelona, şocul de pe Etihad în Liga Campionilor

Ultima actualizare:

    Spaniolul va da dni nou piept cu fosta echipă, care l-a umilit în urmă turFoto Click!
Spaniolul va da dni nou piept cu fosta echipă, care l-a umilit în urmă turFoto Click!

Pep Guardiola a oprit seria neagră a sa ca manager şi a lui Manchester City prin victoria la scor, 4-0, de la WBA, dar azi va avea întâlnire cu trecutul. Pe Etihad vine Barcelona, fosta sa echipă care n-a avut milă de el în urmă cu două săptămâni.

Messi şi compania l-au umilit pe fostul lor antrenor, scor 4-0, pe Camp Nou, dar acum se caută revanşa. City are o singură victorie în trei meciuri şi dacă Gladbach câştigă cu Celtic va cădea până pe locul 3, care nu duce în primăvara Ligii Campionilor, ci în primăvara Ligii Europa, inacceptabil pentru Pep. Astfel, cu foarte multe absenţe de ambele părţi, notăm doar pe cea a portarului cetăţenilor, Claudio Bravo, eliminat în tur, şi pe a lui Iniesta, Pique şi Jordi Alba, accidentaţi la catalani, meciul se anunţă pe viaţă şi pe moarte.

Tot în această seară se mai joacă grupele A, B şi D. În prima avem doi români implicaţi, Moţi şi Keşeru, de la Ludogoreţ, primind la Razgrad vizita Arsenalului din Londra. În celălalt meci al grupei, PSG va juca la Basel, în Elveţia.

Şi la Istanbul aşteptăm un român în teren, Chiricheş profitând în continuare de absenţele de la Napoli şi având şanse mari să înceapă din primul minut şi returul cu Beşiktaş. Apoi, la Lisabona se va juca Benfica - Dinamo Kiev, la Eindhoven, PSV - Bayern, iar pe Calderonul din Madrid, Atletico - FK Rostov, cu Prepeliţă probabil rezervă la ruşi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net