Golubovici se întoarce acasă

Ultima actualizare:

    Golubovici a reușit un singur gol pentru Steaua, de la transferul de la CSMS Iași
Golubovici a reușit un singur gol pentru Steaua, de la transferul de la CSMS Iași

Bojan Golubovici a avut un sezon trecut foarte bun în tricoul moldovenilor, marcând 13 goluri în toate competiţiile. Steaua l-a adus gratis, la final de contract, dar în roşu şi albastru n-a mai fost la fel. Atacantul în vârstă de 33 de ani a eşuat lamentabil în tur, dar promite că va avea o a doua parte de senzaţie, începând de duminică.

Febleţea lui Mihai Stoica are şansa chiar la Iaşi, echipa care l-a consacrat în Liga 1, să înceapă să arate a vârf de Liga Campionilor. În joc e chiar contractul său cu vicecampioana, care se va încheia în viitoarea perioadă de transferuri. Gigi Becali a făcut deja anunţul şi nici munca pentru echipă, nici seriozitatea, nici religiozitatea nu-l vor scăpa, ci doar golurile în porţile adverse.

Ca să nu mai piardă timpul poate începe chiar azi, în Copou, unde s-a simţit bine până în luna iulie. Nu-i va fi însă uşor, moldovenii pregătindu-i un tratament special, mai ales că-l cunosc foarte bine. Apoi, nu doar Golubovici joacă având o sabie deasupra capului, ci şi Laurenţiu Reghecampf şi ceilalţi băeiţi ai săi. Steaua a câştigat două jocuri din ultimele cinci în Liga 1, 3-2 la Voluntari şi 2-1 cu Craiova, ambele cu mari probleme de arbitraj, iar viitorul nu sună deloc bine. Roş-albaştrii aşteapta parcă iarna ca să le ajungă şi Alibec, plus alte câteva transferuri, dar pare destul de riscant. Dacă nu le-a ieşit cu cele deja făcute pe bani mulţi, de ce n-ar fi un fiasco şi startul de 2017, iar Craiova sau altă echipă să speculeze şi să le fure titlul? Astfel, Gigi Becali a ordonat acumularea de puncte pe bandă rulantă în această toamnă, astfel încât Steaua să rămână cu avans considerabil şi după înjumătăţire şi să nu mai tremure pentru locul 1. La Iaşi poate fi un nou început, mai ales că de acest oraş se leagă precedentul titlu al trupei din Capitală. În 2015, băieţii lui Costel Gâlcă remizau în Copou în ultima etapă, scor 0-0, şi câştigau campionatul beneficiind de înfrângerea lui ASA Târgu Mureş cu Oţelul. Partida ar trebui să fie una destul de accesibilă, Iaşiul trecând prin mari zbuciumuri interne, locul din clasament arătându-le destul de clar. Preşedintele Florin Prunea a declarat că la club nu mai sunt bani deloc, că insolvenţa bate la uşă şi că e posibil chiar ca echipa să fie desfiinţată. În plus, CSMS e una dintre cele două echipe care şi-a schimbat antrenorul în acest sezon, Nicolo Napoli fiind înlocuit cu Eugen Neagoe.

Portrete pentru jucătorii ieșeni

simeon stalpnicul png

Jucătorii echipei gazdă au avut parte o de o surpriză înaintea meciului. Un fan de doar 13 ani, Costache Ionuţ Cezar, le-a oferit câte un portret realizat chiar de el. Micul pictor a fost răsplătit cn un tricou al formaţiei favorite, semnat de către toţi fotbaliştii lui Eugen Neagoe. Ionuţ s-a remarcat şi la o acţiune a echipei naţionale, când a realizat desene cu figurile “tricolorilor”.

Cristea îşi întâlneşte echipa de suflet


    Andrei Cristea
Andrei Cristea

Vedeta moldovenilor, Andrei Cristea, va da piept cu formaţia unde a cunoscut gloria, Steaua. În Ghencea a evoluat din 2004 până în 2006 şi a rămas în memoria suporterilor prin “dubla” reuşită în faţa celor de la Valencia,  roş-albaştrii eliminând trupa spaniolă din Cupa UEFA, actuala Liga Europa. Apoi, cariera sa a intrat pe o pantă descendentă şi după ce s-a zbătut şi pe la echipe din ligile inferioare, a fost “salvat” în februarie 2016 de Poli Iaşi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net