Golubovic, gol după 900 de minute! "Mai bine câştigam meciul"

Ultima actualizare:

    Bojan Golubovic
Bojan Golubovic

Bosniacul Bojan Golubovic a fost titular în meciul Steaua - FC Zurich (1-1) în ciuda faptului că Gigi Becali declarase că atacantul nu va mai juca niciodată la Steaua. Contra elveţienilor, Golubovic s-a descătuşat, reuşind să marcheze primul său gol pentru echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf.

„El e un om al bisericii. La Iaşi se dădea cu mir pentru a nu se accidenta. Ştiţi că am o slăbiciune pentru oamenii care merg la biserică. Va rămâne până la vară şi îşi va primi banii, dar nu mai are loc în primul 11 după ce îi luăm pe Alibec şi pe Bizonul”, a explicat patronul roş-albaştrilor înainte de meciul cu Zurich.

Calvarul lui Golubovic la Steaua s-a încheiat în minutul 63 al partidei de aseară. Bosniacul a profitat de o centrare perfectă a lui Adi Popa şi a spart gheaţa în tricoul roş-albastru. De 924 minute jucate în toate competiţiile a avut nevoie Golubovic pentru această primă reuşită.

"Sunt bucuros pentru golul meu, dar mai bine dacă se câştiga meciul. A fost o presiune pe mine, nu mă aşteptam să fie atât de multă. Steaua merge mai departe şi cu mine şi fără mine. Nu sunt unicul jucător aici. Eu îmi fac treaba mea, vedem ce se întâmplă", a declarat Golubovic.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net