Golofca, duşmanul echipei care l-a crescut

Ultima actualizare:

    Cătălin Golofca
Cătălin Golofca

Cătălin Golofca îmbracă de trei săptămâni tricoul roş-albastru, nesperat pentru unul care a bifat doar un sezon în prima divizie. Dar, a ajuns aici datorită evoluţiei sale de la începutul campionatului, când a câştigat, de unul singur, două meciuri pentru FC Botoşani.

Jucătorul de 27 de ani a început în forţă. În prima etapă a marcat singurul gol al partidei cu Dinamo şi apoi a reuşit o „dublă” în faţa celor de la Voluntari, 3-1. A oferit şi patru pase decisive şi a fost de ajuns pentru ca finanţatorul FCSB, Gigi Becali, să trateze cu patronul clubului moldav, Valeriu Iftime. L-a cumpărat pentru 400.000 de euro, echivalentul a 40 la sută din drepturile federative, şi acum Golofca e sub comanda lui Nicolae Dică, unde a jucat inclusiv în cupele europene, dar nu a înscris încă.

Au plătit 400.000 € pe mijlocaş

Acum el va avea de disputat un meci special fiindcă îşi va înfrunta fosta echipă, trupă ce l-a adus din liga a doua, de la Rapid CFR Suceava, l-a transformat în golgheter şi i-a adus transferul la o formaţie unde câştigă 10.000 de euro lunar, adică de trei ori mai mult. Oricum, moldovenii s-au descurcat şi fără serviciile fostei sale vedete, fiind unii dintre fruntaşi, iar antrenorul Costel Enache nu se teme: „Recunoaştem valoarea lor, dar ne-ar bucura o victorie. Suntem realişti, nu suntem în măsura în care să spunem că mergem la ei şi le luăm toate punctele, însă dacă vom evolua ca până acum atunci vom obţine un rezultat bun”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net